Airport Parking Services

Veilig op vakantie met Airport Parking Services

U gaat op vakantie en wilt uw auto op een veilig parkeerterrein kunnen parkeren. U kunt bij Airport Parking Services uw auto op een veilige en bewaakte parkeerplaats parkeren bij Schiphol. De auto staat op een beveiligd parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt middels camera’s en ook nog wordt afgesloten.

U kunt op 10 minuten afstand van Schiphol uw auto parkeren. Airport Parking is erg gunstig gelegen en u wordt met een luxe bus naar de juiste vertrekhal gebracht. U wordt geholpen met de bagage als dit voor u noodzakelijk is. Op het terrein van Airport Parking wordt uw bagage op een zorgvuldige en veilige manier ingeladen en dit terwijl u in de lobby bij Airport Parking wacht totdat de luxe bus gereed is voor vertrek. De service van Airport Parking is top.

Extra services Airport Parking Services

U krijgt voor vertrek een speciaal telefoonnummer mee en dit nummer heeft u nodig als u geland bent op Schiphol en u genoten heeft van een heerlijke vakantie. U belt het opgegeven telefoonnummer en u wordt direct opgehaald bij de vertrekhal en ze brengen u naar u auto op het beveiligde parkeerterrein van Airport Parking. Als u de autosleutels van uw eigen auto niet wilt afstaan dan kunt u die meenemen en zelf bewaren. Als u er wel voor kiest om de autosleutels in te leveren, schrijf dan de kilometerstand van uw auto op.

Als u net terug komt van vakantie en in een schone en gepoetste auto wilt instappen, dan kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten reinigen door Airport Parking. U kunt voor 18 euro de buitenkant laten reinigen en voor 38 euro wordt ook de binnenkant van de auto schoongemaakt. Op de website van Airport Parking Services kunt u hier meer informatie over vinden. Als u online reserveert moet u via Ideal betalen en als u liever betaalt als u de auto wegbrengt dan kunt u de parkeerkosten ook pinnen.

Pluspunten
 • Zeer nette locatie!

Minpunten
 • Indoor parking €5,00
 • Sleutel meenemen €10,00

Sinds jaar en dag een zeer prima parking aanbieder!

8 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Eline en fam 05/12/2012 at 1:24 pm

  Geweldige parking met een uitstekende service. Ga zo door. Eline en fam

 2. Reply
  Roy van Beken 06/08/2012 at 1:22 pm

  Gebruik gemaakt van de overnachtingsmogelijkheid bij het parkeren en het was een hele fijne overnachting. De park sleep and fly methode kwam voor mijn gezin het beste uit. Topppie!

 3. Reply
  Dex 08/22/2012 at 1:21 pm

  Werkte precies zoals hier beschreven. Keurig gedaan

Leave a reply

Your total score

ten + 19 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0