All in Parking Schiphol

Zorgeloos op vakantie met All In Parking Schiphol

All in Parking Schiphol is een groot bedrijf dat u allerlei services kan bieden, u kunt ervoor kiezen om met een shuttle bus naar Schiphol gebracht te worden. Als u liever u eigen reistijd bepaalt en liever niet met een busje naar Schiphol gebracht wilt worden, maar gewoon bij de vertrekhal u auto wilt afgeven aan een van de ervaren medewerkers van All in Parking Schiphol dan moet u kiezen voor de Valet parking service van All in Parking Schiphol.

Veilig parkeren All In Parking Schiphol

U auto wordt meegenomen door een medewerker van All in Parking Schiphol en deze parkeert deze op een beveiligd en afgesloten terrein. U auto wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden met behulp van videobewaking. U heeft dus geen wachttijden of andere vakantiestress. U geeft u sleutels en auto af aan de medewerkers en deze brengen u auto op een verantwoorde en veilige manier weg. U bent dus verplicht om u autosleutels af te geven aan All in Parking Schiphol, deze sleutels worden op een veilige manier opgeborgen in een kluis op de locatie van All in Parking Schiphol.

U hoeft dus niet te sjouwen en moeilijk te doen met u bagage. Als u verder nog wensen heeft u wilt bijvoorbeeld u auto laten wassen of van binnen reinigen, dan kunt u dit online bij de reservering aangeven dan wordt u auto tegen een meerprijs gereinigd en gewassen. Als u online een reservering heeft geplaatst dan kunt u deze betalen via Ideal of als u liever op de locatie zelf betaalt kunt u pinnen of cash het bedrag voldoen. U auto wordt gratis overdekt geparkeerd dus u hoeft zich geen zorgen te maken over u auto. Als u tien dagen wilt parkeren dan betaalt u slechts 89 euro. Dat is minder dan 10 euro per dag.

Pluspunten
 • Zeer aantrekkelijke prijzen!
 • Dichtbij Schiphol gelegen

Minpunten
 • Overdekt parkeren toeslag € 5,00 (eenmalig)
 • Sleutel meenemen € 10,00 (eenmalig)
 • Voor Valet Service geldt een nachttoeslag tussen 00:00 t/m 6:00 €7,50 (eenmalig)

8 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Rees 02/09/2012 at 1:38 pm

  Heb bij redelijk veel parkeerbedrijven geparkeerd maar de laatste keer bij all in parking schiphol midden is me perfect bevallen

 2. Reply
  Gerwin 06/08/2012 at 1:39 pm

  Prachtig terrein hebben ze daar

 3. Reply
  Paul 06/09/2012 at 1:39 pm

  All in parking is all in perfect parking voor mij! Ga zo door met deze service en dan zie je mij volgend jaar weer terug komen hoor

Leave a reply

Your total score

3 × 3 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0