All in Parking Schiphol

Zorgeloos op vakantie met All In Parking Schiphol

All in Parking Schiphol is een groot bedrijf dat u allerlei services kan bieden, u kunt ervoor kiezen om met een shuttle bus naar Schiphol gebracht te worden. Als u liever u eigen reistijd bepaalt en liever niet met een busje naar Schiphol gebracht wilt worden, maar gewoon bij de vertrekhal u auto wilt afgeven aan een van de ervaren medewerkers van All in Parking Schiphol dan moet u kiezen voor de Valet parking service van All in Parking Schiphol.

Veilig parkeren All In Parking Schiphol

U auto wordt meegenomen door een medewerker van All in Parking Schiphol en deze parkeert deze op een beveiligd en afgesloten terrein. U auto wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden met behulp van videobewaking. U heeft dus geen wachttijden of andere vakantiestress. U geeft u sleutels en auto af aan de medewerkers en deze brengen u auto op een verantwoorde en veilige manier weg. U bent dus verplicht om u autosleutels af te geven aan All in Parking Schiphol, deze sleutels worden op een veilige manier opgeborgen in een kluis op de locatie van All in Parking Schiphol.

U hoeft dus niet te sjouwen en moeilijk te doen met u bagage. Als u verder nog wensen heeft u wilt bijvoorbeeld u auto laten wassen of van binnen reinigen, dan kunt u dit online bij de reservering aangeven dan wordt u auto tegen een meerprijs gereinigd en gewassen. Als u online een reservering heeft geplaatst dan kunt u deze betalen via Ideal of als u liever op de locatie zelf betaalt kunt u pinnen of cash het bedrag voldoen. U auto wordt gratis overdekt geparkeerd dus u hoeft zich geen zorgen te maken over u auto. Als u tien dagen wilt parkeren dan betaalt u slechts 89 euro. Dat is minder dan 10 euro per dag.

Pluspunten
 • Zeer aantrekkelijke prijzen!
 • Dichtbij Schiphol gelegen

Minpunten
 • Overdekt parkeren toeslag € 5,00 (eenmalig)
 • Sleutel meenemen € 10,00 (eenmalig)
 • Voor Valet Service geldt een nachttoeslag tussen 00:00 t/m 6:00 €7,50 (eenmalig)

8 Beoordeling

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

3 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Rees 02/09/2012 at 1:38 pm

  Heb bij redelijk veel parkeerbedrijven geparkeerd maar de laatste keer bij all in parking schiphol midden is me perfect bevallen

 2. Beantwoord
  Gerwin 06/08/2012 at 1:39 pm

  Prachtig terrein hebben ze daar

 3. Beantwoord
  Paul 06/09/2012 at 1:39 pm

  All in parking is all in perfect parking voor mij! Ga zo door met deze service en dan zie je mij volgend jaar weer terug komen hoor

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

17 − 7 =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0