Autohotel.nl

Parkeren bij Autohotel.nl

Auto hotel Rijsenhout is een van de oudste parkeermogelijkheden rondom Schiphol, ze hebben al meer dan negen jaar ervaring waar u als klant van kunt profiteren. Als u parkeert bij Auto hotel, parkeert u op slechts 8 minuten vanaf de vertrekhal van Schiphol, uw auto staat veilig geparkeerd en uw bagage wordt voor u gedragen!

Ook kunt u bij Auto hotel diverse extra services bestellen, zo kan men uw auto wassen, reinigen en reparaties verrichten aan uw auto. Bezoek de site van Autohotel om uitgebreid deze extra mogelijkheden te bekijken.

Veilig parkeren bij Autohotel

Het parkeerterrein van Autohotel is volledig beveiligd. Het bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar, u kunt ze ook s’nachts bereiken. Reserveren en de werkwijze van Autohotel.nl zijn zeer eenvoudig. Voor vertrek reserveert u via de site uw parkeerplek. Als u op tijd bij de locatie bent kunt u uw auto parkeren en de medewerkers laden uw bagage over van uw auto naar de shuttle bus. In slechts 8 minuten bent u bij de juiste vertrekhal op Schiphol waar uw vakantie kan beginnen.

Bij terugkomst belt u het speciale nummer wat u van Autohotel heeft ontvangen. Zij halen u bij de vertrekhal op en brengen u naar de parkeerlocatie in Rijsenhout.

De betalingsmogelijkheden zijn bij uitgebreid. Autohotel accepteert: contant, pin en creditcard.

Pluspunten
 • Opladen elektrische auto: € 12,50

Minpunten
 • Valet parking mogelijk (extra toeslag 35 EUR (eenmalig))
 • Overdekt parkeren is niet mogelijk

7.5 Beoordeling

8.2Editor's score
Locatie
8.5
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8.5
7.8Bezoekers beoordeling
Locatie
8
Prijs
10
Afstand
8
Personeel
7
Service
6
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

2 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Monique 04/10/2014 at 1:51 pm

  Wij hebben in Rijsenhout geparkeerd gestaan. De ontvangst was zeer vriendelijk en we werden vrijwel direct naar Schiphol gebracht. We wisten niet waar we zijn moesten op Schiphol maar de chauffeur heeft ons voor de juiste deur afgezet en gewezen waar we zijn moesten. Toen we terug kwamen hebben we gebeld met het nummer dat we hadden gekregen. Daarna zijn wij naar de afspreekplaats gelopen en hebben even een paar minuten moeten wachten. Al met al een fijne ervaring zonder zorgen over waar je je auto kwijt moet, of openbaar vervoer perikelen.

 2. Beantwoord
  silvija van wanrooij 08/16/2016 at 8:06 pm
  3.9
  Locatie
  80
  Prijs
  100
  Afstand
  80
  Personeel
  70
  Service
  60

  Afgelopen week auto parking gereserveerd via internet, het verschil tussen hotel en motel is mij niet helemaal duidelijk maar goed. De ontvangst was duidelijk en prima, we moesten een formulier invullen en de sleutel afgeven.We werden keurig middels een busje naar Schiphol gebracht op de juiste plek afgezet. Bij terugkomst snachts gebeld, we moesten bij vertrekhal drie gaan staan . Dit was voor ons zoeken en op de een of andere manier niet duidelijk, we konden het niet vinden, echt diverse keren gebeld (chauffeur was weer weggereden zeiden ze het was veel te druk) goed na best wel lang wachten (nogmaals het was erg druk zeiden ze) kwamen de busjes dan toch, toen snel naar de parkeerplek gereden. Daar aangekomen wilden we de sleutel , maar die konden ze niet vinden:( sta je daar om half een snachts) ik had een kaartje van autohotel. maar voor de medewerker was het ook niet helemaal duidelijk of het nou hotel of motel was. Mijn man moest zelf even in de kast kijken of hij zijn sleutel zag hangen, gelukkig hing hij er wel 🙂 Toen vertelde de medewerker dat onze auto aan de overkant bij het gebouw stond, ik was kapot (het was intussen een uur snachts) dus ik zei tegen mijn man haal jij de auto maar even op. Mijn man op zoek naar onze auto, helaas kwam hij weer voor onverrichte zaken terug, kon de auto niet vinden. Weer naar binnen, medewerker snapte het ook niet, op de sleutel gedrukt, ja hoor bleek de auto op een totaal andere parkeerplek te staan (achter de receptie) De tarieven voor parkeren zijn zeer goed, de heenreis ging perfect, maar ik heb het idee dat wanneer ze het heel erg druk hebben, ze het overzicht wat kwijtraken, dus wanneer je niet al te veel waarde hecht aan wat onzorgvuldigheden, maar toch je auto voor een klein tarief geparkeerd wil hebben , is dit een prima plek!

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

elf − 4 =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0