Automotel.nl

Automotel is een ervaren aanbieder van parkeer ruimte rondom Schiphol. Het bedrijf straalt transparantie uit en komt zeer betrouwbaar over. De foto’s van hun parking geven een goede indruk wat u van Automotel Schiphol kan verwachten.

Automotel is een aanbieder van shuttle parkeren. De werkwijze is vrij eenvoudig. U rijdt naar het parkeerterrein van Automotel.nl, adres is: Aarbergerweg 2a, 1435CB Rijsenhout. Hier aangekomen wordt u geholpen met het uit en inladen van de bagage in de shuttlebus welke u naar de luchthaven rijdt.

Na terugkomst haalt dezelfde shuttle bus u op en rijdt u naar het parkeer terrein van Automotel.

Tarieven & kortingscode

De tarieven zijn gunstig, met de kortingscode bespaart u nog eens 10%:
DEAL01VPS

Behalve parkeren kunt u bij Automotel ook uw auto laten reinigen, opladen of een APK keuring af laten nemen. Bezoek de site voor meer informatie.

Afrekenen kan met creditcard, iDeal en Bancontact.

Ervaringen

Wij hebben geen negatieve ervaringen met Automotel ontvangen. Heeft u geparkeerd bij dit bedrijf? Stuur dan svp uw review in.

Contact

Contact gegevens van Automotel:

AutoMotel
Aarbergerweg 2a
1435CB Rijsenhout

Telefoonnummer +31 (0)6 30 88 99 56

Foto’s

Bekijk onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van Automotel Schiphol.

Pluspunten
 • Zeer klantvriendelijk
 • Goedkoop lang parkeren
 • 5 minuten transfer

Minpunten
 • Sleutel meenemen kost u 10 EUR extra

7 Total Score

8Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
6.4User's score
Locatie
7
Prijs
8
Afstand
6.4
Personeel
6.2
Service
4.8
Add your review  |  Read reviews and comments

9 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Rik 08/15/2015 at 10:22 pm

  Mijn auto hier geparkeerd voor een periode van 14 dagen, was stukken goedkoper uit en heb zonder problemen hier geparkeerd. Bedankt!

 2. Reply
  henriette 07/07/2016 at 10:06 am
  4.6
  Locatie
  80
  Prijs
  100
  Afstand
  90
  Personeel
  90
  Service
  100

  Voor het eerst bij Automotel geparkeerd; 4 weken met kortingscode erg voordelig; sleutel meenemen kost € 10 extra, dat vonden wij wat vreemd. Terrein oogt klein en is stoffig (maar autowassen kun je als service bijkopen ;-)). Vlotte haal- en brengservice. Vriendelijke, behulpzame en spraakzame chauffeurs. Je moet van te voren aangeven, hoe laat je ongeveer arriveert; wij moesten even (5 min.) wachten, voordat er iemand aanwezig was, maar eventueel kun je bellen, als er niemand is.
  Informatie vooraf is duidelijk, evenals de routebeschrijving. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Helpful(4) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Reply
  Tom 10/29/2016 at 11:20 pm
  2.7
  Locatie
  40
  Prijs
  70
  Afstand
  60
  Personeel
  40
  Service
  60

  Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Automotel. Bij aankomst staat er Autohotel i.p.v. Automotel op de poort wat verwarring wekt. Ook de eerste indruk/uitstraling van het bedrijf houdt niet over. Wat ons tegenviel is dat we de sleutel van onze auto in moesten leveren. Dit was ons niet duidelijk bij het boeken en bij aankomst, maar het wordt ergens op de site kort vermeld.
  Service en snelheid van het transport is prima te noemen. Ook bij terugkomst direct op gehaald ondanks vertraging van onze vlucht.
  Zeer opmerkelijk is de wijze van inname en teruggave van je auto met sleutel. Bij aankomst moesten we een innameformulier tekenen waarop de eventueel aanwezige schades konden worden aangegeven. Dit formulier dient ook weer getekend te worden bij vertrek ter controle. Toen we ‘s-avonds laat onze auto op moesten halen op een pikdonker en vol parkeerterrein kregen we de sleutel en moesten we onze auto zelf eruit rijden. Dit in tegenstelling tot de heenreis. Er werd ook niet meer gesproken over het innameformulier en toen we vroegen of we onze auto ergens in het licht konden zien, was de reactie van de chauffeur: ‘vertrouw je ons niet? Dan moet je ons de volgende keer gewoon niet meer boeken!’ en ‘jullie willen toch goedkoop parkeren!?’ Erg vreemde en onprofessionele reactie als je het mij vraagt…
  Wellicht dat wij net pech hebben gehad met deze onkundige en onbeschaafde chauffeur, maar voor ons geen Automotel/Autohotel meer.

  + PROS: Punctueel op afgesproken tijd
  - CONS: Sleutel inleveren Matige locatie
  Helpful(7) Unhelpful(0)You have already voted this
 4. Reply
  Marian Wieland 06/15/2017 at 7:46 pm

  Waardeloos, is naar een andere locatie verhuist zonder bericht, zodat we genoodzaakt waren een andere oplossing te vinden door tijdsgebrek.

 5. Reply
  Bart 07/29/2017 at 9:51 pm

  Vond het vorige jaar beter geregeld

 6. Reply
  Tieland 08/03/2017 at 9:26 pm
  2.3
  Locatie
  90
  Prijs
  70
  Afstand
  50
  Personeel
  20
  Service
  0

  Voorheen in laagseizoen goede ervaringen gehad. Dit jaar in hoogseizoen, wat een drama nooit meer. Bij aankomst eerst naar ander parkeerterrein gestuurd, vervolgens 50 minuten gewacht op bus. Op terugweg waren er teveel mensen voor de grote bus (echt proppen) en stonden mensen opnieuw erg lang te wachten. Bus vol was 30 min wachten op de volgende bus. Dit doen we niet meer.

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this
 7. Reply
  Arjan 09/14/2017 at 8:34 am

  Dat de sleutel 10 euro extra zou kosten heb ik zeker niet ervaren. Goedkoper dan dit konden we echt niet vinden voor 11 dagen parkeren. We konden de auto zelf parkeren op een zeer groot terrein en vervolgens op het busje wachten zonder een sleutel af te geven. Het busje vertrok voor ons net op dat moment, dus geen ervaring met lange wachttijden. Op de terugweg kwam de bus ook net weer aan en konden we eigenlijk zo instappen.

  Reserveer hier wel wat meer tijd voor, als het druk is en je hebt net een bus gemist kan het wel even duren voordat je daadwerkelijk op Schiphol bent. De bus rijd er ook nog best wel even over en je hebt ook kans dat deze nog een tussenstop moet maken op het andere parkeerterrein. TIP: Bus terug komt aan op dezelfde plek als waar die je ook hebt afgeleverd. Wij liepen eerst naar het punt bij de Subway in schiphol, maar die stuurde ons toch weer helemaal door naar die plek zonder iets te registreren. Bij de bus werd ook om niks gevraagd. In de nacht zijn de deuren bij de subway dicht en moet je dan weer een redelijk stuk terug lopen. Bewaking op het parkeerterrein is weinig van te zien en parkeren is op eigen risico. Tip voor het bedrijf, zet zonebordjes neer. Gewoon hier en daar een paal met een uniek nummer of letter zodat men kan onthouden waar de auto ongeveer is neergezet. Het is zo’n groot terrein en na een lange vakantie heeft je hoofd toch een redelijke reset gehad.

 8. Reply
  Arjan 09/14/2017 at 8:36 am
  3.9
  Locatie
  80
  Prijs
  100
  Afstand
  60
  Personeel
  80
  Service
  70

  Dat de sleutel 10 euro extra zou kosten heb ik zeker niet ervaren. Goedkoper dan dit konden we echt niet vinden voor 11 dagen parkeren. We konden de auto zelf parkeren op een zeer groot terrein en vervolgens op het busje wachten zonder een sleutel af te geven. Het busje vertrok voor ons net op dat moment, dus geen ervaring met lange wachttijden. Op de terugweg kwam de bus ook net weer aan en konden we eigenlijk zo instappen.

  Reserveer hier wel wat meer tijd voor, als het druk is en je hebt net een bus gemist kan het wel even duren voordat je daadwerkelijk op Schiphol bent.

  De bus rijd er ook nog best wel even over en je hebt ook kans dat deze nog een tussenstop moet maken op het andere parkeerterrein.

  TIP: De bus terug komt aan op dezelfde plek als waar die je ook hebt afgeleverd. Wij liepen eerst naar het punt bij de Subway in schiphol, maar die stuurde ons toch weer helemaal door naar die plek zonder iets te registreren. Bij de bus werd ook om niks gevraagd. In de nacht zijn de deuren bij de subway dicht en moet je dan weer een redelijk stuk terug lopen. Bewaking op het parkeerterrein is weinig van te zien en parkeren is op eigen risico. Tip voor het bedrijf, zet zonebordjes neer. Gewoon hier en daar een paal met een uniek nummer of letter zodat men kan onthouden waar de auto ongeveer is neergezet. Het is zo’n groot terrein en na een lange vakantie heeft je hoofd toch een redelijke reset gehad.

  + PROS: - Goedkoopste wat wij konden vinden - Sleutel gewoon meenemen - Zelf parkeren
  - CONS: - Goed onthouden waar je je auto hebt neergezet. - Je kan nog best even bezig zijn van parkeerterrein tot schiphol. - Parkeren op eigen risico.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 9. Reply
  Tineke 01/02/2018 at 6:04 pm
  2.7
  Locatie
  60
  Prijs
  60
  Afstand
  60
  Personeel
  80
  Service
  10

  Sinds de verhuizing naar Aalsmeer ben ik niet blij met Automotel. Wat een drama als je bekaf ‘s morgens om 11.00 uur, na een nachtvlucht terugkomt en je moet honderd keer heen en weer lopen in je zomerkleren en zoeken waar de bus staat die je naar je auto brengt. Het heeft me in totaal 70 minuten gekost voordat ik wegreed van Schiphol in een busje wat eerst niet was te vinden, want op de aangegeven bushalte stond een andere grote bus. Achteraf, na nog eens heen en weer naar de receptie/ loket van Metz en na vragen aan een buschauffeur bleek ‘mijn’ bus, onzichtbaar voor bezoekers, tegenover/achter deze bus te staan. Maar nee, deze bus was te groot voor mij alleen dus de chauffeur zou bellen of ze met de kleine bus zouden komen. Daar sta je dan, bekaf nog eens 20 minuten te wachten op een volgend busje onder een tochtig viaduct.
  SLECHTE OPHAALSERVICE !!!

  + PROS: zelf parkeren sleutel gewoon meenemen aardige man bij parkeerterrein
  - CONS: SLECHTE OPHAALSERVICE !!! Uiteindelijke prijs bij reservering blijkt hoger dan opgegeven bij vergelijking lang parkeren
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

19 − 13 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0