Automotel.nl

Automotel is een ervaren aanbieder van parkeer ruimte rondom Schiphol. Het bedrijf straalt transparantie uit en komt zeer betrouwbaar over. De foto’s van hun parking geven een goede indruk wat u van Automotel Schiphol kan verwachten.

Automotel is een aanbieder van shuttle parkeren. De werkwijze is vrij eenvoudig. U rijdt naar het parkeerterrein van Automotel.nl, adres is: Aarbergerweg 2a, 1435CB Rijsenhout. Hier aangekomen wordt u geholpen met het uit en inladen van de bagage in de shuttlebus welke u naar de luchthaven rijdt.

Na terugkomst haalt dezelfde shuttle bus u op en rijdt u naar het parkeer terrein van Automotel.

Tarieven & kortingscode

De tarieven zijn gunstig, met de kortingscode bespaart u nog eens 10%:
DEAL01VPS

Behalve parkeren kunt u bij Automotel ook uw auto laten reinigen, opladen of een APK keuring af laten nemen. Bezoek de site voor meer informatie.

Afrekenen kan met creditcard, iDeal en Bancontact.

Ervaringen

Wij hebben geen negatieve ervaringen met Automotel ontvangen. Heeft u geparkeerd bij dit bedrijf? Stuur dan svp uw review in.

Contact

Contact gegevens van Automotel:

AutoMotel
Aarbergerweg 2a
1435CB Rijsenhout

Telefoonnummer +31 (0)6 30 88 99 56

Foto’s

Bekijk onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van Automotel Schiphol.

Pluspunten
 • Zeer klantvriendelijk
 • Goedkoop lang parkeren
 • 5 minuten transfer

Minpunten
 • Sleutel meenemen kost u 10 EUR extra

7.5 Beoordeling

8Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
7.3Bezoekers beoordeling
Locatie
6
Prijs
8.5
Afstand
7.5
Personeel
6.5
Service
8
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

3 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Rik 08/15/2015 at 10:22 pm

  Mijn auto hier geparkeerd voor een periode van 14 dagen, was stukken goedkoper uit en heb zonder problemen hier geparkeerd. Bedankt!

 2. Beantwoord
  henriette 07/07/2016 at 10:06 am
  4.6
  Locatie
  80
  Prijs
  100
  Afstand
  90
  Personeel
  90
  Service
  100

  Voor het eerst bij Automotel geparkeerd; 4 weken met kortingscode erg voordelig; sleutel meenemen kost € 10 extra, dat vonden wij wat vreemd. Terrein oogt klein en is stoffig (maar autowassen kun je als service bijkopen ;-)). Vlotte haal- en brengservice. Vriendelijke, behulpzame en spraakzame chauffeurs. Je moet van te voren aangeven, hoe laat je ongeveer arriveert; wij moesten even (5 min.) wachten, voordat er iemand aanwezig was, maar eventueel kun je bellen, als er niemand is.
  Informatie vooraf is duidelijk, evenals de routebeschrijving. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Helpful(2) Unhelpful(0)You have already voted this
 3. Beantwoord
  Tom 10/29/2016 at 11:20 pm
  2.7
  Locatie
  40
  Prijs
  70
  Afstand
  60
  Personeel
  40
  Service
  60

  Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Automotel. Bij aankomst staat er Autohotel i.p.v. Automotel op de poort wat verwarring wekt. Ook de eerste indruk/uitstraling van het bedrijf houdt niet over. Wat ons tegenviel is dat we de sleutel van onze auto in moesten leveren. Dit was ons niet duidelijk bij het boeken en bij aankomst, maar het wordt ergens op de site kort vermeld.
  Service en snelheid van het transport is prima te noemen. Ook bij terugkomst direct op gehaald ondanks vertraging van onze vlucht.
  Zeer opmerkelijk is de wijze van inname en teruggave van je auto met sleutel. Bij aankomst moesten we een innameformulier tekenen waarop de eventueel aanwezige schades konden worden aangegeven. Dit formulier dient ook weer getekend te worden bij vertrek ter controle. Toen we ‘s-avonds laat onze auto op moesten halen op een pikdonker en vol parkeerterrein kregen we de sleutel en moesten we onze auto zelf eruit rijden. Dit in tegenstelling tot de heenreis. Er werd ook niet meer gesproken over het innameformulier en toen we vroegen of we onze auto ergens in het licht konden zien, was de reactie van de chauffeur: ‘vertrouw je ons niet? Dan moet je ons de volgende keer gewoon niet meer boeken!’ en ‘jullie willen toch goedkoop parkeren!?’ Erg vreemde en onprofessionele reactie als je het mij vraagt…
  Wellicht dat wij net pech hebben gehad met deze onkundige en onbeschaafde chauffeur, maar voor ons geen Automotel/Autohotel meer.

  + PROS: Punctueel op afgesproken tijd
  - CONS: Sleutel inleveren Matige locatie
  Helpful(3) Unhelpful(0)You have already voted this

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

18 − 6 =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0