Bestparkingschiphol.nl

Parkeren bij Bestparkingschiphol.nl

Of u nou lang of kort wilt parkeren bij Schiphol, bij Best Parking Schiphol kunt u altijd terecht. De prijs en kwaliteit zijn er geweldig!

Er worden zoveel dingen voor u gedaan dat u zich bijna nergens zorgen om hoef te maken. U heeft geen wachttijden en wordt direct geholpen. Het parkeerterrein is op vijf minuten van Schiphol en dat is prima te doen met de luxe pendel bus van Best Parking Schiphol. U wordt geholpen met al u bagage en die wordt voor u ingeladen in de bus. U wordt bij de juiste vertrekhal afgezet en u hoeft niet te lopen.

Veilig parkeren bij Bestparkingschiphol.nl

Het parkeerterrein van Best Parking Schiphol is 24 uur per dag bereikbaar, dus u hoeft nooit te wachten totdat u geholpen wordt of opgehaald wordt bij de vertrekhal. Als u zich zorgen maakt over de beveiliging van het terrein dat zal het geavanceerde beveiligingssysteem u misschien overtuigen. U auto staat altijd op een perfect beveiligd terrein. U kunt niet overdekt parkeren op het terrein van Best Parking Schiphol.

De service van Best Parking Schiphol is enorm flexibel, kunt op vier verschillende manieren betalen bij Best Parking Schiphol. U kunt betalen met creditcard, iDeal, pinnen of cash betalen aan de kassa.

Gratis annuleren

De flexibiliteit blijkt ook wel uit de goede annuleringsservice van Best Parking Schiphol. U kunt altijd gratis annuleren bij Best Parking Schiphol. U kunt tot 20 minuten voor u reservering annuleren en hoeft daarvoor niks te betalen. Er zijn op het parkeerterrein van Best Parking Schiphol ongeveer 600 plekken. Er is dus altijd plek voor u altijd op het beveiligde parkeerterrein.

Pluspunten
 • Annuleren is kosteloos!
 • Geen loopafstanden

Minpunten
 • Overdekt parkeren niet mogelijk

Sinds jaar en dag een zeer prima parking aanbieder!

8.2 Beoordeling

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8.5
Personeel
8.5
Service
8
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

3 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Caatje 05/18/2012 at 1:59 pm

  Uiterst tevreden over deze jongens

 2. Beantwoord
  Prinsen 06/08/2012 at 1:59 pm

  Wist niet dat parkeren zo eenvoudig kon zijn als bij hen. Goede ervaring met ze volgende keer doe ik het zo weer.

 3. Beantwoord
  Te ver 09/01/2012 at 1:58 pm

  Van mij krijgen ze 2 sterren… Wel mooie prijzen maar vond de afstand toch te lang

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

17 − 10 =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0