BijSchipholParkeren. nl

Parkeren bij BijSchipholParkeren.nl

Als u van luxe houdt en niet wil dat de service van de aanbieder ondermaats is dan moet u kiezen voor Valet Parking via Bijschipholparkeren.nl.

Bij Valet Parking zijn comfort en tijdwinst de speerpunten. Bijschipholpakeren.nl bied Valet parkeren aan tegen een super scherp tarief. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u te laat aankomt omdat u nog met een busje naar de vertrekhal moet vanaf het parkeerterrein. Het werkt als volgt, u komt aan bij de vertrekhal en u geeft u auto en sleutels af aan de ervaren chauffeurs van Bijschipholparkeren.nl en u haalt u bagage uit de auto en u gaat vervolgens genieten van u vakantie. U auto wordt naar het parkeerterrein gereden door de medewerker van Bijschipholpakeren.nl.

Extra services BijSchipholParkeren.nl

Als u ook nog wilt dat u auto schoon wordt gemaakt dan kunt u Bijschipholparkeren.nl u auto laten wassen. Dit is echter wel tegen meerprijs, maar dan is u auto wel helemaal schoon van binnen en buiten. U kunt als u op internet reserveert u reis online betalen met u Creditcard of met Ideal. Als u liever bij het parkeerterrein afrekent dan kunt u pinnen of contant betalen.

Veilig parkeren bij BijSchipholParkeren.nl

U auto wordt op een beveiligd parkeerterrein neergezet en u hoeft zich geen zorgen te maken over u autosleutels, deze worden opgeborgen in een kluis op het parkeerterrein. U kunt tot 12 uur van te voren annuleren en dan hoeft u niks te betalen. Als u binnen deze twaalf uur  annuleert dan moet u het volledige bedrag betalen. U kunt al voor 49,95 euro 1 of 2 dagen parkeren bij Bijschipholpakeren.nl. Als u langer dan 6 weken reserveert betaalt u slechts drie euro per dag! Reserveer daarom snel uw parkeerplaats!

Pluspunten
 • Auto opladen is mogelijk!

8.6 Total Score

Locatie
9
Prijs
8.5
Afstand
8.5
Personeel
8.5
Service
8.5
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Finn 05/18/2012 at 2:07 pm

  Top ervaring gehad, niks op aan te merken. Auto keurig netjes op tijd bij vertrekhal terug gehad 🙂

 2. Reply
  Davelaar 06/08/2012 at 2:07 pm

  Tijdens mijn reis naar Zuid afrika heb ik hier geparkeerd en de zeven weken dat mijn auto hier stond heb ik me geen moment zorgen gemaakt. Top kwaliteit was deze mensen afleveren

 3. Reply
  marjolein 07/27/2012 at 2:08 pm

  Heb mijn auto terug gehad met schade, werd hier zelf aansprakelijk voor gesteld, want \”het zal er al wel gezeten hebben,\” hoe a-sociaal kan je het hebben, NOOIT MEER deze service, zelf ben je zuinig op je auto, maken die mensen er een puinhoop van.
  Heb auto netjes gewassen afgeleverd, kreeg hem terug onder de modder, leek wel of er mee gecrossed was, rechter kant deuken en rode verf. Nou,die zaten er echt niet toen ik hem afleverde. Na een zogenaamd intern onderzoek bij deze firma kwam eruit dat ik aan moest tonen dat de schade er voordien niet zat. Was aangegeven op het formulier voor inlevering, maar dit is voor bijschiphol parkeren niet voldoende, schijnbaar had ik er foto`s van moeten maken, het moet niet gekker worden.

  Het mag duidelijk zijn dat ik NIET en ik herhaal NIET tevreden ben. Het is prima als er niets aan de hand is, maar als je klachten hebt kun je het bekijken, jullie zijn leugenaars en willen er een slaatje uit slaan. Ik ben heel boos over deze situatie en zal iedereen en dan ook iedereen AFRADEN, NIET PARKEREN BIJ DIT BEDRIJF!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Reply
  P. Terpstra 02/27/2015 at 2:09 pm

  Zie dat de medewerker voor mijn neus mijn auto tijdens het inparkeren een andere auto raakt… Als ik de medewerker hierop aanspreek krijg ik nog een grote bek toe en zegt dat er niks aan de hand is, er is toch geen schade en die kras die zat er al.
  Ik vraag me af hoe ze met je auto omgaan zodra ze uit het zicht zijn verdwenen.

Leave a reply

Your total score

five × 2 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0