Expired

Budgetshuttle.nl Schiphol

Reserveer nu
Zomer2017X5
Expired

Budgetshuttle.nl is een aanbieder van parking die al meerdere jaren actief is in de parkeerbranche. De reviews met dit bedrijf zijn louter positief.

Website: www.budgetshuttle.nl

Het parkeren bij Budgetshuttle is op basis van shuttle parking. De werkwijze van shuttle parking is is eenvoudig en duidelijk.
U rijdt met uw eigen auto naar het parkeerterrein van BudgetShuttle waar u geholpen wordt met uw bagage. Zodra alle administratieve handelingen gedaan zijn kunt u plaats nemen in de luxe shuttle bus die u naar de terminal rijdt.
Belangrijk detail is dat u bij budgetshuttle zelf de auto sleutel mag meenemen, wij weten dat reizigers daar de voorkeur aangeven.

Bij terugkomst op Schiphol neemt u contact op met deze aanbieder en zij zorgen ervoor dat de shuttle bus klaar staat. De shuttle bus rijdt u vervolgens veilig naar het parkeerterrein waar uw auto geparkeerd staat.

Indien u een rolstoel heeft dan kunt u nog steeds gebruik maken van de diensten van Budgetshuttle. Voor mindervalide reizigers is budgetshuttle ook geschikt.

Prijzen Budgetshuttle.nl

De prijzen zijn transparant en duidelijk. Op de website van Budgetshuttle staan alle prijzen en eventuele extra kosten (wanneer u extra diensten afneemt).

Annuleren van uw reservering is mogelijk door een mail te sturen naar de klantenservice.
Bekijk op de website van budgetshuttle.nl wat de actuele voorwaarden zijn.

Contact gegevens Budgetshuttle.nl

Valet Holland B.V.
BudgetShuttle
Aalsmeerderweg 624
Haarlemmermeer

info@budgetshuttle.nl
+31 (0) 6 17 57 75 60
bbg : 06 27 58 63 17

NL55 INGB 0008 8497 95

Ervaringen, reviews en beoordelingen budgetshuttle.nl

Heeft u geparkeerd bij Budgetshuttle.nl dan horen wij graag hoe uw ervaring met dit bedrijf is bevallen, deel hieronder uw review/ klacht/ beoordeling en help andere reizigers veilig en betrouwbaar te parkeren!

8 Total Score

Locatie
8
Prijzen
8.5
Afstand
7.5
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
  1. Reply
    Steven 10/23/2017 at 11:01 am

    Mocht het mogelijk zijn, zou ik geen enkel punt geven voor deze parking service. Bij aankomst na mijn reis was mijn auto beschadigd. Ze verplaatsen je wagen nog achteraf, en bij het verplaatsen werd er schade vooraan aangebracht. Er werd door het bedrijf erkend dat er schade was en aangegeven dat dit wel zou opgelost worden, maar ze wilden niets ondertekenen of een aanrijdingsformulier invullen. Na verschillende reminders geen enkele reactie meer. Zelfs geen fatsoen om de klanten te woord te staan. Ik zou dit bedrijf dus zeker niet willen aanbevelen. Schandalige praktijken die hier worden toegepast. Ik zou mijn wagen nooit meer toevertrouwen aan zulke malafide firma.
    Verder werd er meer dan 20km met mijn wagen gereden tijdens mijn afwezigheid, terwijl ze aangeven dat de parking waar je wagen wordt gestald vlakbij is.

Leave a reply

Your total score

two + fourteen =

Compare items
  • Total (0)
Compare
0