Budgetvalet Schiphol

Website: budgetvalet.nl

Nieuwkomer met veel potentie! Budget Schiphol is een nieuwe aanbieder van parkings rondom Schiphol.Budget Schiphol is een aanbieder van valet parking, de prijzen zijn scherp en de service is goed. Bent u op zoek naar een valet parking aanbieder? Wij raden u Budgetvalet.nl aan!

Extra services

Behalve parkeren kunt u bij Budgetvalet parking ook terecht voor extra diensten zoals het uitdeuken van putjes, overdekt parkeren, elektrisch laden en zo zijn er diverse was pakketten.

Het afgeven van de autosleutel is verplicht bij deze aanbieder. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor vertrek. Annuleert u binnen 24 uur dan berekent BudgetValet kosten aan u door.

Valet Parking

De core business van Budgetvalet blijft parkeren,  specifiek valet parkeren. Met de eenvoud van valet parking, de betrouwbaarheid en de korte wachttijden is valet parking in een korte tijd enorm populair geworden. Profiteer van de aantrekkelijke prijzen van Budgetvalet en kies voor valet parking!

Prijzen

Bij het tabblad prijzen, staan de actuele prijzen van Budgetvalet.nl. Let op: voor overdekt parkeren betaald u een extra toeslag.

Ervaringen en contact

Heeft u geparkeerd bij Budgetvalet.nl? Wat zijn uw ervaringen met deze parkeeraanbieder? Wij horen graag uw review! Klachten en beoordelingen over BudgetValet.nl helpen onze bezoekers om een goede keuze te maken voor een parkeer aanbieder.

Bent u op zoek naar de contact gegevens van BudgetValet?

Het adres voor uw navigatiesysteem is “vertrekpassage, Schiphol”.

Valet Holland B.V.

BudgetValet

Aalsmeerderweg 624

Haarlemmermeer

info@budgetvalet.nl

Telefoonnummer +31 (0) 6 17 57 75 60

NL55 INGB 0008 8497 95

INGBNL2A

 

5 Total Score

8.3Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
9
Service
8.5
2.5User's score
Locatie
3.5
Prijs
4.5
Afstand
2.5
Personeel
0.5
Service
1.5
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  RJ Brands 08/15/2015 at 10:24 pm

  Bedankt!!! Ondanks mijn fout bij de reservering is dit probleemloos gecorrigeerd door BudgetValet

 2. Reply
  Sander 10/07/2015 at 4:03 pm

  Auto werd met schade terug afgeleverd, op mijn klachten wordt niet gereageerd. Amateuristisch bedrijf, doe hier geen zaken mee!

 3. Reply
  stephan 07/24/2016 at 9:35 pm
  2
  Locatie
  60
  Prijs
  80
  Afstand
  40
  Personeel
  0
  Service
  20

  Arriveer je tijdens spitstijd op schiphol en wil je je auto laten brengen, dan heb je pech als leiding gevende rutger ceulen je te woord staat. ‘Bel over 20minuten maar terug, het is nu druk – opgehangen’ ‘U wacht nog helemaal geen half uur en zeg me niet hoe ik m’n werk moet doen – opgehangen’.

  Wat bleek: er stond al een auto klaar, klein detail voor rutger; een auto ve andere klant. Waarin wij dus vervolgens met koffers en al meereizen om onze eigen auto te vinden. Het werd keurig opgelost door de chauffeurs ter plaatse die zich ook verontschuldigen voor het gedrag van fuhrer ceulen.

  Hij denkt z’n zaken zo goed op orde te hebben waardoor hij denkt voor in de race te rijden terwijl hij eigenlijk op een ronde gezet is. Vandaar zijn misplaatste arrogantie, had hij vast ook niet id gaten.

  + PROS: goedkoop
  - CONS: rutger ceulen, de avonturen ve ongemanierde schoft en z'n arme personeel.
  Helpful(9) Unhelpful(1)You have already voted this
 4. Reply
  David Genyn 12/11/2017 at 7:31 pm
  0.5
  Locatie
  10
  Prijs
  10
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  10

  Het zijn AMATEURS: Zij hebben de auto 45 minuten te laat komen afhalen waardoor wij een BOETE hebben gekregen van € 100. Natuurlijk willen zij dat niet betalen. Blijf zo ver mogelijk weg van deze AFZETTERS.

  - CONS: Het zijn AMATEURS: Zij hebben de auto 45 minuten te laat komen afhalen waardoor wij een BOETE hebben gekregen van € 100. Natuurlijk willen zij dat niet betalen. Blijf zo ver mogelijk weg van deze AFZETTERS.
  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

7 + 5 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0