Cheap Parking

Parkeren bij Cheap Parking

De naam van deze aanbieder zegt het al. U heeft betaalt een super concurrerend tarief voor het parkeren van u auto bij Schiphol. Cheap Parking bied niet alleen maar een goedkoop tarief, maar ook nog allerlei extra’s tegen een erg laag tarief. U kunt bij Cheap Parking ook kiezen voor Valet Parking u betaalt dan eenmalig 22 euro extra. Dan wordt u opgewacht bij de vertrekhal door een ervaren medewerker van Cheap Parking en wordt u auto overgenomen door de medewerker en wordt deze op een veilige en verantwoorde manier naar het parkeerterrein gebracht.

www.cheap-parking.nl

Service

U kunt Cheap Parking zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken. U hoeft nooit te wachten en wordt ook bij het inladen van de bagage geholpen. Als u aankomt bij het parkeerterrein wordt u direct geholpen en wordt de luxe bus klaar gemaakt voor vertrek. U wordt geholpen met de bagage en u staat binnen tien minuten bij de vertrekhal om te vertrekken naar u vakantiebestemming. U kunt uw auto met een gerust hart achterlaten, uw auto staat op een beveiligd parkeerterrein wat 24 uur per dag met behulp van camera’s in de gaten wordt gehouden. Als u ervoor kiest om uw sleutels achter te laten dan worden deze opgeborgen in een kluis.

Extra’s

Alle extra’s die u kunt krijgen van Cheap Parking zijn er bijna te veel om op te noemen. U kunt u hele auto laten reinigen. U kunt zelfs het interieur van u auto volledig laten reinigen voor 150 euro. Dit ziet er dan als nieuw uit. Als u de reservering wilt annuleren dan kan dat kosteloos 12 uur voor van te voren. Als u het dit niet doet wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. U kunt als u online reserveert betalen middels Ideal, als u liever achteraf betaalt op de locatie zelf dan kunt u het bedrag pinnen of cash voldoen.

Pluspunten
 • Diverse extra diensten mogelijk
 • Slechts op 2 minuten van Schiphol
 • 60% goedkoper dan parkeren op Schiphol zelf

Minpunten
 • Prijzen kunnen ivm vakantie drukte verhoogd worden

8 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  David 05/12/2012 at 7:15 pm

  Keurig behandeld hier, top service

 2. Reply
  Ella 11/03/2012 at 7:14 pm

  Volgende keer dan reserveer ik hier weer!!

 3. Reply
  Rene 12/01/2012 at 7:14 pm

  cheap-parking was OK, de tarieven waren super maar het personeel had denk ik een mindere dag haha

 4. Reply
  Ramyad 05/17/2016 at 9:09 pm

  Nooit meer!!!
  Kreeg de auto met schade aan de achterbumper terug. Moest maar een mailtje sturen, echter geen reaktie.
  Wacht nog een dag, ga dan maar persoonlijk met een groep vrienden verhaal.

Leave a reply

Your total score

two × five =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0