Goodparking.nl

Website: goodparking.nl

Parkeren bij Goodparking.nl

Een valet parking specialist is GoodParking. Valet parking is een hele comfortabele manier van parkeren. U rijdt naar de vertekhal van Schiphol met uw eigen auto en vanaf hier neemt de chauffeur van Good Parking uw auto over. Ze parkeren uw auto op hun locatie en u kunt uw vakantie voort zetten. GoodParking biedt geen shuttle parkeren aan, uitsluitend valet parking.

Veilig parkeren bij Goodparking.nl

De parking van Goodparking is op 12 km gelegen vanaf Schiphol en uw auto staat op een bewaakt terrein. U bent verplicht uw auto sleutels achter te laten. Bij GoodParking zijn de wachttijden minimaal. Zodra u bij de Schiphol vertrekhal aangekomen bent kunt u na afhandeling van de papieren de reis direct voortzetten. GoodParking is 24 uur per  dag, zeven dagen per week bereikbaar. Nachtvluchten zijn dus geen probleem.

Review Goodparking.nl

Heeft u reeds gebruik gemaakt van de diensten van Good Parking? Wij waarderen het als u uw review wilt achterlaten op deze site. Laat uw ervaringen en recensies achter!

Pluspunten
 • Veel extra service mogelijk
 • Parkeren met gemak dmv valet parking

Minpunten
 • Overdekt parkeren 15€ toeslag

7.5 Total Score

8Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
7.4User's score
Locatie
9
Prijs
9
Afstand
9
Personeel
9
Service
1
Add your review  |  Read reviews and comments

4 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Van kempen 02/19/2012 at 7:37 pm

  Valet parking op zijn best. Hier geparkeerd en het is super bevallen

 2. Reply
  Erik Online 07/01/2012 at 7:36 pm

  Had nog nooit eerder van valetparking gehoord maar dit is inderdaad zo gemakkelijk dat ik het volgende keer weer ga doen toppie goodparking

 3. Reply
  koppert 10/10/2012 at 7:36 pm

  1 keer en nooit weer!! Hebben na het afgesproken half uur nog 3 kwartier moeten wachten, belachelijk! Geen aanrader

 4. Reply
  Hans J.K. Brouwer 06/20/2017 at 7:53 pm
  3.7
  Locatie
  90
  Prijs
  90
  Afstand
  90
  Personeel
  90
  Service
  10

  Locatie, prijs en afstand is prima, maar ……. toen we terug kwamen zat er een gemene deuk in de auto. Waarschijnlijk een portier van een andere auto. We hebben dat meteen gemeld bij de medewerker van Goodparking op Schiphole. Daaran een mailtje gestuurd compleet met foto. Goodparking stuurde mailtje terug met mededeling dat ze e.e.a. doorgestuurd hadden naar juridische afdeling. Daarna, ondanks herhaalde mails nooit mee reactie vernomen. Zolang het goed gaat prima, maar als er iets fout gaat dan is Goodparking helemaal en totaal NIET THUIS. Mensen, wees dus voorzichtig met deze club!!

  + PROS: Locatie, prijs en afstand
  - CONS: Als er een probleem is, laat Goodparking niets van zich horen. Nog niet eens een berichtje dat ze mijn probleem begrijpen en zullen proberen het op te lossen.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

one × four =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0