Qube Parking.nl

P7-zelfparkeren.nl en Qubevalet.nl is een onderdeel van QubeParking I.B.R. Investment B.V.

Bij Qube kunt u gebruik maken van shuttle en valet parkeren, per parkeer variant hebben ze een andere website.

P7-zelfparkeren.nl

Dit is de prijsvechter, wilt u goedkoop parkeren nabij Schiphol en heeft u er geen moeite mee om vanaf de parking een ritje in de taxi te moeten nemen dan is dit een degelijke optie.

De tarieven zijn goedkoop, voor bijvoorbeeld 21 dagen parkeren betaalt u €60.

Qubevalet.nl

Gaat uw voorkeur naar valet parking? Dan kunt u ook terecht bij qubevalet.nl. Uw auto staat 24 uur per dag op een beveiligd terrein en u kunt gebruik maken van extra diensten zoals APK, kleine en grote beurten.

Ervaringen en reviews met P7-zelfparkeren.nl en Qubevalet.nl (Qube Parking)

Heeft u geparkeerd bij een van de parkeer gelegenheden van Qube Parking? Deel dan uw ervaring op onze website zodat andere reizigers een veilige keuze maken.

Contact en openingstijden Qube Parking

Mail contact is mogelijk via email adres info@qubeparking.nl of info@p7-zelfparkeren.nl, ze hebben een speciaal email adres voor klachten, dit is: klacht@p7-zelfparkeren.nl of klacht@qubeparking.nl.

Telefonisch zijn ze te bereiken op 0900 400 4006.

Het parkeerterrein is gevestigd op de volgende locaties:

Greenpark Aalsmeer, 1432 DG Aalsmeer

Parkeerterrein op de: Ecuadorlaan 21-27, 1432 DH in Aalsmeer.

Ophaal-en brenglocatie op de: Havenmeesterweg 3 , 1118 CB Schiphol

Kantoor op Schiphol in vertrekhal 4:  Vertrekpassage, hal 4

 

Specification

Parking opties

Betaalwijze

Pluspunten
 • Regelmatig acties via Groupon
 • Diverse parkeerlocaties en keuze

Minpunten
 • Nogal wat negatieve reviews op het internet

6.9 Total Score

Locatie
6
Prijs
7.5
Afstand
7
Personeel
7.5
Service
6.5
Add your review  |  Read reviews and comments

7 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Jacco 05/28/2015 at 11:06 am

  NIET DOEN!
  De mensen achter dit bedrijf zijn niet helemaal te vertrouwen.
  Op telefoonberichten en e-mails wordt niet gereageerd. Ze hebben eenzijdig de koopovereenkomst ontbonden maar weigeren het betaalde bedrag terug te storten.

 2. Reply
  Albert olde Meierink 05/28/2015 at 7:15 pm

  Voor begin mei 2015 hadden we een parkeerplaats gereserveerd bij P7-zelfparkeren (betaling aan IBR Investment). Zoals in de bevestiging was aangegeven (maar ook op de site) zouden wij de dag voor aankomst een mail met instructies en de route toegestuurd krijgen. Helaas ontvingen wij deze niet, telefonisch (Qube parking) werd vervolgens aangegeven dat de mail nog die avond zou werden verzonden. Het telefoonnummer vermeld op de site is van Qube-parking
  Op de dag van vertrek hadden wij echter nog steeds geen mail ontvangen, dus zijn we naar het op de site aangegeven adres van de parkeerplaats gereden (Ecuadorlaan). Daar aangekomen bleken er verschillende parkeerbedrijven gebruik te maken van deze parkeerplaats. Toen wij ons aanmelden werd ons medegedeeld dat P7-zelfparkeren niet langer gebruik maakte van het parkeerterrein aan de Ecuadorlaan, maar haar activiteiten had voortgezet aan de Legmeerdijk in Aalsmeer. Wij dus daarheen.

  Aangekomen op de Legmeerdijk was de parking gelegen op een onverhard terrein (dus niet het hagelnieuwe terrein zoals op de site staat vermeld) achter een soort van boerderij. Echter nu bleek er dus niemand van P7-zelfparkeren aanwezig te zijn. Wij hebben vervolgens diverse malen telefonisch contact proberen te krijgen, echter zonder succes.
  Gezien de tijd en de vlucht die wij moesten halen hebben we besloten op onze auto dan maar op P3 te parkeren. Afgezien dat ik het bedrag, betaald aan IBR Investments, kwijt ben is P3 dus ook een dure oplossing, maar ja, we hadden weinig keuzes op dat moment.
  Via Email heb ik vervolgens mijn beklag gedaan bij P7- zelfparkeren, Qube-parking en IBR investment, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Ook heb ik mijn relaas op het forum, zoals opgenomen op de site van P7-zelfparkeren, proberen te zetten, maar dit werd niet geplaatst (censuur!), hier staan uitsluitend positieve reacties op.

  Dus TRAP ER NIET! Ga niet in zee met P7-zelfparkeren, Qube-parking of IBR investment. Ik ben door hen OPGELICHT.

 3. Reply
  dennis 06/09/2015 at 8:10 pm

  Na het zien van de onthullende uitzending van omroep Max gisteren over Qube/P7 viel een hoop op zijn plaats.

  Wij hadden eind april/begin mei gebruik gemaakt van P7 zelf parkeren Valet parking (= Qube parking). Om middernacht waren we met twee stellen en kinderen geland op Schiphol. Ipv dat onze auto\’s naar ons waren gebracht, werden wij pas na een uur opgehaald door een busje. Een vaag verhaal werd door de medewerker van Qube/P7 verteld dat er was ingebroken bij P7/Qube en dat er een hoop auto\’s gestolen waren. Het personeel was verdacht en op non actief gesteld. Vandaar dat wij zo lang moesten wachten, er was nog maar 1 chauffeur in dienst.

  De realiteit was dat P7/Qube gewoon onze auto\’s kwijt was. Twee uur lang werd gezocht naar onze auto\’s. Een auto was gestald bij een achteraf loods in Aalsmeer, de andere auto werd na veel gezoek gevonden in een woonwijk in Rijsenhout, waar ook de directeur/eigenaar woont. Uiteindelijk konden we pas om 3:00 \’s nachts wegrijden, moesten in het donker onze auto inspecteren. En ja hoor, de volgende dag bij daglicht schade geconstateerd aan onze auto. Een grote kras aan de zijkant. Oh ja, bij de ene auto was 30 km gereden, met de andere 10 km, maar daar zal wel weer prive ritjes mee gemaakt zijn door de chauffeurs van P7.

  Nu ik die uitzending gezien heb, kan ik me goed voorstellen dat de directeur/eigenaar niet weet waar de auto\’s allemaal zijn. Een grote chaos en list en bedrog bij dat bedrijf. Bewaakte parkeerplaats beloven en mijn auto dumpen in een woonwijk…Dat jullie zo je geld willen verdienen….

  Oh ja, ik geloof in Karma. Dat mager leugenachtig scharminkel wat zich directeur noemt krijgt een keer wat hij werkelijk verdient: in tienvoud!

  • Reply
   Rick de Jong (naam aangepast door redactie ivm gescheld) 06/22/2016 at 12:38 am

   Haha prutser

 4. Reply
  p veenstra 07/30/2015 at 2:36 pm

  het verhaal van Dennis klopt ik had ook betaald maar geld kwijt ,geen mail en telfn niet berijkbaar ,eerst een mail dat het lag aan Groupdeel van de Telegraaf maar het is gewoon een onbeschofte oplichter , maar hij krijgt het een keer terug nu meer mensen weten wie het is ,en hij kijkt niet altijd over zijn schouder ,dan zal het te laat zijn voor deze oplichter p veenstra.

 5. Reply
  Julie 08/24/2015 at 12:57 pm

  Wij vinden het echt jammer dat ze niet meer bestaan was top en goedkoop

 6. Reply
  Rick de Jong (naam aangepast door redactie ivm gescheld) 06/22/2016 at 12:40 am

  Lekker voor je geld foetsie

Leave a reply

Your total score

fifteen + three =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0