Quick Parking

Parkeren bij Quick Parking

Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan kunt u goed terecht bij Quick Parking. Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en u betaalt slechts voor 34,50 euro voor 1 of 2 dagen parkeren. Er is geen andere aanbieder die dichter bij Schiphol gelegen is dan Quick Parking. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heeft u niet dezelfde korte reistijd zoals u die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als u bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt u geholpen met het inladen van de bagage in de shuttle bus en wordt u direct weggebracht richting u vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. U kunt u auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. U kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaalt u eenmalig 7,50 euro extra voor.

Prijzen

U kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. U kunt u reservering ook tot twintig minuten voor vertrekt annuleren. U kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als u via het internet reserveert kunt u middels een creditcard of iDeal betalen. Als u liever achteraf of op de locatie zelf betaalt kunt u dit pinnen of cash voldoen. Quick Parking bied ook nog extra service zoals het reinigen van u auto van binnen en buiten. Als u ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaalt u slechts 37,50 euro.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaalt u met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. U kunt uw auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wilt u ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

 

8.1 Beoordeling

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8.5
Service
8
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

3 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Deamz 07/12/2012 at 8:32 pm

  Perfect. Lekker snel en simpel

 2. Beantwoord
  Geer 08/01/2012 at 8:33 pm

  was zo snel bij Schiphol echt super geweldig!

 3. Beantwoord
  Richy 09/09/2012 at 8:33 pm

  wat @Geer ook zegt, Quick Parking was super snel ben ook dan super tevreden over deze jongens!!

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

een × vijf =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0