Quick Parking

Parkeren bij Quick Parking

Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan kunt u goed terecht bij Quick Parking. Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en u betaalt slechts voor 34,50 euro voor 1 of 2 dagen parkeren. Er is geen andere aanbieder die dichter bij Schiphol gelegen is dan Quick Parking. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heeft u niet dezelfde korte reistijd zoals u die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als u bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt u geholpen met het inladen van de bagage in de shuttle bus en wordt u direct weggebracht richting u vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. U kunt u auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. U kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaalt u eenmalig 7,50 euro extra voor.

Prijzen

U kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. U kunt u reservering ook tot twintig minuten voor vertrekt annuleren. U kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als u via het internet reserveert kunt u middels een creditcard of iDeal betalen. Als u liever achteraf of op de locatie zelf betaalt kunt u dit pinnen of cash voldoen. Quick Parking bied ook nog extra service zoals het reinigen van u auto van binnen en buiten. Als u ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaalt u slechts 37,50 euro.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaalt u met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. U kunt uw auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wilt u ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

 

6 Beoordeling

8.1Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8.5
Service
8
4.8Bezoekers beoordeling
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
6
Personeel
1
Service
1
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

4 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Deamz 07/12/2012 at 8:32 pm

  Perfect. Lekker snel en simpel

 2. Beantwoord
  Geer 08/01/2012 at 8:33 pm

  was zo snel bij Schiphol echt super geweldig!

 3. Beantwoord
  Richy 09/09/2012 at 8:33 pm

  wat @Geer ook zegt, Quick Parking was super snel ben ook dan super tevreden over deze jongens!!

 4. Beantwoord
  ronald 07/04/2017 at 6:05 pm
  2.4
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  60
  Personeel
  10
  Service
  10

  gereserveerde overdekte parkeerplaats was vol. Stonden ook nog nog andere klanten te wachten tot er iemand zou komen. 20 minuten lang gewacht tot er iemand zou komen. Niemand kwam en telefoonlijnen buiten gebruik. Dus maar snel naar P3 gegaan om de vlucht te kunnen halen. Slecht georganiseerd dus.

  + PROS: eenvoudig boeken
  - CONS: er komt niemand. Werkt niet.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

3 × twee =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0