Quick Parking

Parkeren bij Quick Parking

Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan kunt u goed terecht bij Quick Parking. Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en u betaalt slechts voor 34,50 euro voor 1 of 2 dagen parkeren. Er is geen andere aanbieder die dichter bij Schiphol gelegen is dan Quick Parking. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heeft u niet dezelfde korte reistijd zoals u die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als u bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt u geholpen met het inladen van de bagage in de shuttle bus en wordt u direct weggebracht richting u vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. U kunt u auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. U kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaalt u eenmalig 7,50 euro extra voor.

Prijzen

U kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. U kunt u reservering ook tot twintig minuten voor vertrekt annuleren. U kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als u via het internet reserveert kunt u middels een creditcard of iDeal betalen. Als u liever achteraf of op de locatie zelf betaalt kunt u dit pinnen of cash voldoen. Quick Parking bied ook nog extra service zoals het reinigen van u auto van binnen en buiten. Als u ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaalt u slechts 37,50 euro.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaalt u met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. U kunt uw auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wilt u ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

 

6 Total Score

8.1Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8.5
Service
8
4User's score
Locatie
6
Prijs
5.6
Afstand
5.6
Personeel
1.6
Service
1.3
Add your review  |  Read reviews and comments

7 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Deamz 07/12/2012 at 8:32 pm

  Perfect. Lekker snel en simpel

 2. Reply
  Geer 08/01/2012 at 8:33 pm

  was zo snel bij Schiphol echt super geweldig!

 3. Reply
  Richy 09/09/2012 at 8:33 pm

  wat @Geer ook zegt, Quick Parking was super snel ben ook dan super tevreden over deze jongens!!

 4. Reply
  ronald 07/04/2017 at 6:05 pm
  2.4
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  60
  Personeel
  10
  Service
  10

  gereserveerde overdekte parkeerplaats was vol. Stonden ook nog nog andere klanten te wachten tot er iemand zou komen. 20 minuten lang gewacht tot er iemand zou komen. Niemand kwam en telefoonlijnen buiten gebruik. Dus maar snel naar P3 gegaan om de vlucht te kunnen halen. Slecht georganiseerd dus.

  + PROS: eenvoudig boeken
  - CONS: er komt niemand. Werkt niet.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. Reply
  Parlar 09/09/2017 at 1:49 am

  Mensen dit is een WAARSCHUWING!! Begin hier niet aan!!! Reserveer je voor 8.15 komen ze pas om 9.30 aan. Inmiddels 10 x gebeld en iedere keer werd er gezegd hij er binnen 10 minuten zou zijn en uiteindelijk wordt er gewoon opgehangen terwijl je belt! Op het website stond er dat het 3 minuten duurde na schiphol, nou dat was dus meer dan 15 minuten. Door Quickparking miste ik bijna mijn vlucht!! We werden geweigerd aan de deur omdat we te laat aankwamen, toch mazzel gehad nadat er een paar keer werd getelefoneerd, kon ik toch op het nippertje mee met de vlucht. Bij terugkomst was het net zo een ramp, volgens mijn reserveren zou ik om 1.15 opgehaald worden. Ik werd uiteindelijk om 1.50 opgehaald. Begin hier niet aan mensen als je je vlucht niet wilt missen

 6. Reply
  Mandy 09/14/2017 at 11:11 pm
  1.2
  Locatie
  40
  Prijs
  20
  Afstand
  40
  Personeel
  10
  Service
  10

  Via Tui een parkeerplaats geboekt. 4 dagen voor €61,50. Om 4:30 uur aangekomen op kruisweg 279. Geprobeerd telefonisch contact op te nemen met QuickParking voor de shuttle. Telefonisch niet bereikbaar, telefoon wordt gewoon opgehangen! Aangebeld bij Park-inn Hotel. Medewerker zei dat je de pendelbus moet nemen van Schiphol-Rijk. Rit duurt inclusief wachttijd geen 3 min, maar 30 min! Bus stopt onderweg bij elk hotel/parkeerplaats.
  Terug op Schiphol weer geprobeerd te bellen voor de “shuttle service”. Weer onbereikbaar. Na een eeuwigheid in de regen te hebben gestaan, Park-inn/Radisson Hotel shuttle bus genomen. Schandalig dat Tui samenwerkt met dit soort bedrijven. De reviews op hun eigen website zijn geen echte reviews!

  + PROS: Locatie/afstand is pluspunt Helaas duurt het al met al geen 3 min, maar 30 min! Je moet gebruik maken van de standaard Schiphol-Rijk pendelbussen.
  - CONS: Loze beloftes/geen personeel gezien/geen service gehad.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 7. Reply
  vanessa 10/03/2017 at 1:39 pm
  2.5
  Locatie
  60
  Prijs
  70
  Afstand
  70
  Personeel
  30
  Service
  20

  Wel goedkoper dan smart parking, maar er komt geen volgende keer parkeren hier.

  De parkeerplaatsen zijn onverhard. Overal kuilen wat niet erg fijn is met koffers. De parkeerplekken hebben geen locatienummers en het is grotendeels onverlicht. Veel lantaarns zijn kapot of staan er niet.

  De bus moet een rare bocht maken. Het is niet duidelijk waar je moet staan met als resultaat dat je bijna van je sokken gereden wordt (met een kind in de buggy).

  Bij terugkomst zeker een kwartier gewacht en dat terwijl er al 3 bussen van P3 langs zijn gekomen. De bussen zijn niet berekend op passagiers met koffers en hulp krijg je niet. Een zwangere dame moest zelf door het gangpad heen ploeteren. Bij aankomst heb je geen idee of je op de juiste plek bent want er is geen licht bij de afdropplek.

  + PROS: Goedkoper
  - CONS: Slechte verlichting Lang wachten Onverharde weg Bussen niet berekend op passagiers met koffers
  Helpful(1) Unhelpful(1)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

ten − 10 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0