Schiphol Parkfly

Parkeren bij Schiphol Parkfly

Als u na een lange vlucht het liefst niet direct naar huis wilt rijden of gewoon wilt uitrusten van een waanzinnige actieve vakantie?

Website: parkfly.nl

 

Dan kunt u het beste reserveren bij Schiphol Parkfly. Zij bieden u een veilige parkeerervaring en een goede service. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een vier sterren hotel om daar een nacht te overnachten. U kunt overnachten in het hotel voor slechts 109 euro per auto en hiervoor kunt u uw auto voor een week parkeren. Als u ervoor kiest om u auto te parkeren dan wordt deze op een beveiligd parkeerterrein neergezet. Dit terrein is alleen toegankelijk voor medewerkers van Schiphol Parkfly dus u hoeft zich geen zorgen te maken over u auto.

Service

Als u aankomt bij het terrein van Schiphol Parkfly dan zult u meteen merken dat u in de schijnwerper staat. U wordt geholpen met de bagage en wordt direct naar Schiphol gebracht met de pendel bus. U hoeft niet op andere passagiers te wachten, want ze rijden voor iedereen apart. U wordt bij de vertrekhal afgezet en wordt geholpen met het uitladen van de bagage. Het terrein van Schiphol Parkfly is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Als u arriveert op het terrein en u auto afgeeft dan kunt u betalen middels de pin of cash. Als u online een reservering plaatst dan kunt u betalen met u creditcard of iDeal. Het enige nadeel dat u misschien kan ervaren aan de service van Schiphol Parkfly dat u de sleutels van u auto moet afstaan. Dit moet omdat, Schiphol Parkfly u auto kan verplaatsen zodat er andere auto’s bij kunnen. De sleutel van u auto wordt opgeslagen in een kluis. U auto kan ook overdekt geparkeerd worden hiervoor moet u eenmalig vier euro extra voor betalen.

Het terrein van Schiphol Parkfly is slechts op acht minuten van Schiphol gelegen. Dus u hoeft zich niet druk te maken over de reistijd naar Schiphol vanaf het parkeerterrein. Een unieke service die u alleen bij Schiphol Parkfly kunt krijgen is een kleine reparatie of APK keuring van u auto tegen een scherp tarief.

Pluspunten
 • Bewaakt parkeerterrein
 • Tijdelijke zeer scherpe actie tarieven!

Minpunten
 • Overdekt parkeren toeslag

4.5 Beoordeling

8.1Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8.5
1.2Bezoekers beoordeling
Locatie
2
Prijs
2
Afstand
1
Personeel
1
Service
0
Voeg je review toe!  |  Lees de reviews en beoordelingen

3 Beoordelingen
Toon alles Meest behulpzaam Meest gewaardeerd Minst gewaardeerd Voeg je review toe!
 1. Beantwoord
  Bart 06/07/2012 at 10:11 pm

  Bedankt voor het onder aandacht brengen van dit bedrijf ben enorm opgelucht dat ik hier gebruik van gemaakt heb. Als je leest wat er allemaal met je auto kan gebeuren ben ik tevreden met mijn keus voor deze partij. GEWELDIG!

 2. Beantwoord
  Ayoub 08/31/2012 at 10:10 pm

  Volgende x ben ik hier weer hoor, dit is zo goedkoper en klantvriendelijker. Mijn reis naar Algarije was perfect hierdoor

 3. Beantwoord
  Chris 09/04/2016 at 2:40 pm
  0.6
  Locatie
  20
  Prijs
  20
  Afstand
  10
  Personeel
  10
  Service
  0

  Vertrouwen kwijt in dit bedrijf! Zie bevindingen onder!

  + PROS: €75 voor binnen parkeren leek mij niet duur voor 12 dagen maar onderweg iemand gesproken die voor dezelfde periode €55 had betaald
  - CONS: Mijn auto nog gewassen en van binnen gepoetst voor ik hem binnen parkeerde bij parkfly. Bij terugkomst stond de auto op een andere plaats?? En zat helemaal onder de vogelpoep( dat erg argressief is voor de lak)en kattepiten afdrukken. Ook de goten zaten vol met bladeren. Er werd verklaard dat de het dak soms lek is en dat er ook vogels binnen vliegen!! Toen ik vroeg of er ook katten binnenliepen keek patrick mij raar aan! Auto heeft duidelijk gewoon buiten gestaan en ik had betaald voor binnenparking! Ook is mij onduidelijk waarom er verplaatst word als ik de auto zelf binnen heb geparkeerd. Kortom mijn vertrouwen is weg! Een van de jongens heeft mijn auto wel even afgespoten maar ik heb hem thuis opnieuw moeten doen omdst de meedte rotzooi er nog op zat! Bah bah, volgende kerr ga ik weer naar parking Karel.
  Helpful(0) Unhelpful(1)You have already voted this

Laat een reactie achter

Uw Eindbeoordeling

9 + negentien =

Parkings vergelijken
 • Total (0)
Compare
0