Sun-parking

Parkeren bij SunParking

SunParking biedt goedkoop parkeren bij Schiphol aan. Geen lange wachttijden, sjouwen met de koffer of parkeren tegen hoge prijzen. Parkeren bij Schiphol tegen een concurrerend tarief. De locatie van Sun Parking shuttle is op tien minuten van Schiphol gelegen en u bent zo bij de juiste vertrekhal. Bij deze aanbieder kunt u geen gebruik maken van overdekt parkeren en bent u wel verplicht om de autosleutels af te geven.

www.sun-parking.nl

Service

Wanneer u bij hen aangekomen bent wordt u met de luxe shuttle bus naar de vertrekhal gereden. De wachttijden zijn minimaal en men rijdt direct weg, u hoeft bijvoorbeeld niet te wachten op andere passagiers maar men rijdt meteen weg.

Genieten van de extra voordelen en gemakken? Kies dan een van de wasbeurten die men ook aanbiedt. Zo kunt u de reis naar huis in een schoon gewassen auto voortzetten. Het is ook mogelijk om te reserveren voor valet parking bij Sun Parking.

Betalingsmogelijkheden

U kunt online betalen met iDeal, en anders betaalt u achteraf met pin.

Reviews en ervaringen

Heeft u gereserveerd en geparkeerd bij deze aanbieder? Dan zijn wij nieuwsgierig naar uw ervaringen die u heeft met deze aanbieder. Laat hieronder uw review achter!

8 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Anja 07/01/2012 at 10:40 pm

  Wat een top tarieven voor het parkeren

 2. Reply
  Frederik Isak 10/04/2012 at 10:39 pm

  Hadden meer aanbieders maar zulke voordelige tarieven

Leave a reply

Your total score

three × one =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0