Total Care Parking

Parkeren bij Total Care Parking

Lang parkeren bij Schiphol kan op allerlei manieren, maar als u het liefst een totaal pakket wilt en gewoon alles op een overzichtelijke manier wilt reserveren dan kunt u bij Total Care Parking een parkeerplaats reserveren. U kun u auto op een bewaakt parkeerterrein parkeren, dit terrein wordt 24 uur per dag bewaakt met beveiligingscamera’s. Uw auto kan ook overdekt geparkeerd worden, als u liever u auto binnen neerzet dan kan dat ook. Hier moet u wel eenmalig 15 euro extra voor betalen.

Prijzen

Op de website van Total Care Parking kunt u in een aantal heel eenvoudige stappen een parkeerplek reserveren. U kunt al drie dagen parkeren voor slechts 42,50 euro per auto. Als u kiest om lang te parkeren dan betaalt u slechts 130 euro voor twintig dagen. Het parkeerterrein van Total Care Parking is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Als u aankomt bij het terrein dan wordt u in vijf minuten naar de juiste vertrekhal gebracht. U wordt geholpen met u bagage en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Er wordt niet gewacht tot de bus vol is, maar er wordt voor iedereen apart gereden.

Extra services en betalingsmogelijkheden

Als u liever nog wat extra service wilt zoals het laten wassen van u auto of het reinigen van het interieur van u auto dan kunt u dit bij u reservering aangeven. U moet hier wel extra voor betalen. Total Care Parking bied u ook nog de mogelijkheid om u auto te laten repareren, van een kleine schade tot een barst in u vooruit alles is mogelijk in overleg. U bent bij Total Care Parking wel verplicht om de sleutels af te geven, deze worden bewaard in een kluis op het terrein. U kunt bij Total Care Parking afrekenen met een pinpas of online betalen middels Ideal.

 

Pluspunten
  • Bewaakt parkeerterrein
  • Top locatie

Minpunten
  • Sleutel meenemen tegen meerprijs €10

8.1 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8.5
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
  1. Reply
    Bouchra 09/24/2012 at 10:53 pm

    2de x dat ik gebruik gemaakt heb van TotalCareparking en ben weer tevreden! Mooi zo

Leave a reply

Your total score

16 + 10 =

Compare items
  • Total (0)
Compare
0