ValetSchiphol.nl

Parkeren bij ValetSchiphol.nl

ValetSchiphol is een specialist in valet service en valet parking. Deze manier van parkeren is iets prijziger omdat het enorm veel gemak, tijdwinst en comfort met zich meebrengt.

Voordelen van ValetSchiphol

De voordelen van ValetSchiphol is dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn, de chauffeurs die uw auto ophalen en afleveren bij de vertrekhallen zijn zeer ervaren en professioneel, parkeerders die u voor zijn gegaan hebben over het algemeen zeer positieve ervaringen met dit bedrijf en tenslotte hebben ze prima tarieven!
Het is mogelijk om uw auto overdekt te laten parkeren, dit kost wel eenmalig 15,00 eur.

Betalingsmogelijkheden

Valetschiphol accepteert iDeal en creditcard betalingen. U kunt al vanaf 1 dag reserveren bij ValetSchiphol. Er is geen maximale parkeertijd, indien u langer dan 40 dagen wenst te parkeren kunt u contact opnemen met deze aanbieder en kunnen ze u een offerte aanbieden.

Service

Uw auto wordt op ongeveer 5 minuten rijden vanaf de vertrekhal van Schiphol geparkeerd. De autosleutels worden netjes bewaard in een kluis. Het is mogelijk om reparaties aan uw auto te laten verrichten of de auto te laten wassen en reinigen. Op de site van valetschiphol.nl leest u al deze mogelijkheden.

Reviews en ervaringen

Lees hier ervaringen, recensies en beoordelingen met Valetschiphol.nl. U kunt ook uw eigen recensies delen!

 

8 Total Score

Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review

We horen graag uw review, ervaring, opmerking of beoordeling

Leave a reply

Your total score

17 − three =

Compare items
  • Total (0)
Compare
0