Xclusive Parking Schiphol

Parkeren bij Xclusiveparking.nl

Bezoek hier de website!

Xclusiveparking.nl is een nieuwe parkeerdiensten aanbieder bij Schiphol. De diensten van dit bedrijf gaan verder dan uitsluitend parkeren. Zoals op hun site te zien is bieden ze services aan die het terugkomen van een reis, vakantie of een weekend trip aangenamer maken.

Enkele van deze diensten zijn:

 • Autowassen
 • Strijkservice (u kunt uw niet gestreken kleding in de auto achter laten en deze wordt door Xclusiveparking.nl gestreken)
 • Butlerservice (men doet uw boodschappen, verzorgt een bosje bloemen/ cadeau, etc)

Wilt u gebruik maken van deze butler diensten? Dan kunt u dit doorgeven via hun mail adres: service@Xclusiveparking.nl.

Parkeren bij Xclusiveparking.nl

Bij exclusive parking kunt u parkeren volgens de valet parking, shuttle parking en nog een derde: dual parkeren.

Valet parking

U rijdt met uw auto naar de vertrekhal van Schiphol. Vanaf daar neemt Xclusiveparking.nl uw auto over. Bij terugkomst van uw reis staat uw auto weer bij de vertrekhallen klaar.

Shuttle parking

U rijdt met uw auto naar de locatie van xclusiveparking, adres van deze locatie is Columbus Gebouw aan de Folkstoneweg, hier aangekomen wordt uw auto ingenomen en u wordt met de shuttle bus naar de vertrekhallen van schiphol gebracht. De reistijd met de shuttle bus van deze locatie naar de vertrekhal is slechts 7 minuten. Uw auto wordt geparkeerd in de overdekte parkeergarage in Aalsmeer.

Dual parking

Dual parking is het beste uit te leggen als flexibel parkeren.  U kunt bij het reserveren aangeven dat de heen weg gebruik wil maken van shuttle parkeren en de terug weg gebruik wil maken van valet parking.

Reserveren kan tot een uur voor vertrek, dit kan telefonisch.

Bij exclusiveparking.nl betaald u geen toeslagen.

Locatie Xclusiveparking.nl

Alle parkeerplaatsen zijn veilig en worden 24/7 bewaakt met camera toezicht en alarm. Exclusive parking is 24/7 te bereiken, u heeft de keuze uit overdekt en buiten parkeren.

Kiest u voor valet of dual parking dan wordt uw autosleutel wel ingenomen en bewaard in een kluis. Kiest u voor shuttle parkeren dan is het afgeven van de auto sleutel niet verplicht.

Contact

Xclusive Parking Schiphol
Adres: Folkstoneweg 4
Postcode: 1118 LM te Schiphol Rijk
Telefoonnummer: 020 2065180
Email: info@xclusiveparking.nl

Ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten Xclusive Parking

Heeft u geparkeerd bij xclusiveparking.nl? Dan ontvangen wij graag uw review! Uw ervaring kunt u inzenden via het tabblad “ervaringen & reviews”. Uw review helpt ons om de betrouwbaarheid van dit bedrijf te beoordelen en ook baseren toekomstige reizigers hun keuze voor een parking onder andere op deze reviews.

Foto’s locatie van Xclusive parking Schiphol

Bekijk onderstaande foto’s om een indruk te krijgen van deze aanbieder.

 

8.5 Total Score

8Editor's score
Locatie
8
Prijs
8
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
9User's score
Locatie
9
Prijs
8
Afstand
9
Personeel
9.5
Service
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments

5 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Reply
  Milan 06/22/2015 at 10:53 pm

  Xclusive parking doet eer aan de naam.
  Perfect geregeld en georganiseerd bedrijf.
  Stipt in tijd, goed service en zeer klantvriendelijk.
  Zo hoort het, vooral zo doorgaan.
  Een aanrader!

 2. Reply
  Edward 08/12/2015 at 9:53 pm

  Zeer tevreden over Xclusive parking. Voor de eerste keer gebruik gemaakt van hun service. Personeel is zeer correct, snel. Ik maak vaker gebruik van Valet parking services. De ervaringen bij mijn eerdere dienstverlener werden evenwel steeds slechter. De laatste keer was wel het toppunt, 1,5 uur moeten wachten op de auto. MEt 2 kleine kinderen midden in de nacht en regen wil je dat niet meemaken. Daarom nu overgestapt en tot volle tevredenheid. Binnen 5 minuten de auto ter plaatste.

 3. Reply
  Gonda 09/13/2015 at 11:19 am

  De eerste keer dat we hiervan gebruik hebben gemaakt, en wat een perfecte service! Stipt op tijd stond de taxi er, de auto kon zelfs binnen geparkeerd worden, en heel vriendelijk personeel. Wij gaan zeker de volgende keer weer gebruik maken van Xclusive Parking. TOP

 4. Reply
  Ko 03/01/2017 at 6:19 pm
  4.2
  Locatie
  80
  Prijs
  80
  Afstand
  80
  Personeel
  90
  Service
  90

  prima service! Midden in de nacht stond onze auto stipt op tijd en lekker warm gereed. Erg fijn als je van 28 graden naar 3 graden terug moet. Aanrader

  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this
 5. Reply
  Verschure 06/17/2017 at 8:23 am
  4.8
  Locatie
  100
  Prijs
  80
  Afstand
  100
  Personeel
  100
  Service
  100

  Mijn eerste ervaring met Xclusive Parking is erg goed. Bij inleveren van de auto (‘s ochtends vroeg om half vijf) werd ik keurig geholpen door een jongeman in pak, waarbij de procedure goed werd uitgelegd en de auto werd geinspecteerd op schade. Ook bij terugkomst ging alles soepel en stond de auto klaar toen wij naar buiten kwamen. Er was maar 9km met de auto gereden. Ook de prijs (50 euro voor 3 dagen) was voor mij zeer acceptabel, hoewel er ook goedkopere aanbieders zijn te vinden. Het enige verwarrende was dat ik online bij ParkingPoint had gereserveerd, maar uiteindelijk door Xclusive Parking werd geholpen. Blijkbaar hetzelfde bedrijf onder een andere naam.

  + PROS: Goede service, geen vertraging.
  - CONS: Verwarrend met meerdere bedrijfsnamen.
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score

19 − 7 =

Compare items
 • Total (0)
Compare
0