skip to Main Content

Hotels nabij Schiphol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hotel overnachting en gratis parkeren bij Schiphol?

Dat kan bij een aantal hotels welke rondom Schiphol liggen. Lees in dit artikel bij welke hotels u kunt parkeren, overnachten en vliegen!

Deze hotels bieden gratis parkeren aan wanneer je een hotel overnachting boekt.

Bekijk beschikbare hotels op booking.com

Park Sleep Fly (hotel en parkeren bij Schiphol)

Wil je met een uitgerust gevoel je reis beginnen? Combineer dan parkeren, overnachten en vliegen! Via onderstaande hotels is het mogelijk om een park, sleep, fly arrangement te boeken. Op de hotel pagina kun je naar beneden scrollen en daar vind je de verschillende arrangementen.

NH Amsterdam Schiphol Airport

Uw overnacht in een moderne een of tweepersoonskamer in het NH Amsterdam Schiphol Airport hotel. U kunt gratis gebruik maken van de shuttle bus die vanaf het hotel vertrekt. Uw kunt uw auto maximaal 22 dagen bij dit hotel parkeren.

Bekijk NH Amsterdam

Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport

U kunt gratis gebruik maken van de shuttle bus die vanaf Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport naar Schiphol rijdt. De shuttle bus rijdt 24 uur per dag.

Bekijk Radisson BLU

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

De shuttle bus rijdt gratis voor u naar de vertrekhal van Schiphol.

Bekijk Park Inn Radisson

Parkeren, overnachten en vliegen

Het is niet voor iedereen de juiste keuze om te parkeren, overnachten en vliegen. Wanneer je bijvoorbeeld van ver moet, je woont bijvoorbeeld op een ruime afstand van Schiphol dan kan het goed zijn om eerst een nacht te overnachten voordat je vliegt.

Ook is het handig om te kiezen voor parkeren, overnachten en vliegen wanneer je met een gezin vliegt en je wil de kinderen rustig voorbereiden op de reis.

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Wat zijn de rechten van minder mobiele reizigers?

Op onze website https://vergelijkparkerenschiphol.com vergelijken wij ook parkings op basis van faciliteiten voor minder valide reizigers. In dit artikel gaan we er verder op in en zoeken we uit wat de rechten zijn voor reizigers met beperkte mobiliteit. Het artikel is verdeeld

Lees verder »

Met de hond op vliegvakantie

U gaat op vakantie en neemt mee… de hond! Waarom zou u uw trouwe viervoeter thuis achter laten als er verschillende handige tips en oplossingen zijn om samen met de hond op vakantie te gaan? Natuurlijk is het wel van

Lees verder »

Je parkeerkosten terugverdienen?

Wil je kans maken op het terugverdienen van je parkeerkosten? Doe dan mee met onze actie! Onder elke parking aanbieder heb je de mogelijkheid tot het achterlaten van een review. Je dient de review te voorzien van een titel, een

Lees verder »

De duurste luchthavens om te parkeren zijn?

Mocht u op vakantie willen gaan en uw auto willen parkeren bij de luchthaven Schiphol of Zaventem? Dan bestaat de kans dat u schrikt van het bedrag dat u voor de parkeerplaats moet afrekenen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat

Lees verder »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!

Back To Top
×Close search
Zoeken