skip to Main Content

Inrij methodes Schiphol Smart Parking en Schiphol Park & Travel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Bij het online reserveren van Smart Parking en Schiphol Park & Travel dient u een keuze te maken uit de “inrijmethodes”.

inrijmethode schiphol.nl

 

In dit artikel leest u een uitleg over de verschillende inrij methodes kentekenherkenning, creditcard en unieke inrijcode.

Kentekenherkenning

Dit is een van de nieuwere inrijmethodes. Via een camera leest het systeem uw kenteken af en koppelt deze aan uw online reservering. Dit is een van de gemakkelijkste manieren van inrijden. Deze manier van inrijden is te reserveren via iDeal.

Het is belangrijk dat uw kenteken overeenkomt met het door u ingevoerde kenteken. Wanneer er maar 1 cijfer of letter verschilt zal dit niet werken. Ook is het van belang dat het kenteken goed zichtbaar is, het kan natuurlijk wel eens vies zijn, maak het indien nodig schoon voor u vertrekt naar Schiphol.

Creditcard

Heeft u gekozen voor creditcard? Dan is uw creditcard de manier waarop u toegelaten wordt op het terrein.

Het is belangrijk dat de creditcard waarmee u inrijdt dezelfde creditcard is waarmee uw reservering gemaakt is. Verloopt uw creditcard binnenkort, vraag dan tijdig een nieuwe aan! Ook bij verlies van uw creditcard kunt u nog tijdig de reservering online aanpassen zodat u met dezelfde creditcard inrijdt als waarmee gereserveerd is.

Voordeel van de creditcard inrijmethode is dat parkeerkosten automatisch worden verrekend. Mocht u dus langer gebruik gemaakt hebben van de parkeerplaats dan u gereserveerd had, worden deze kosten van uw creditcard afgeschreven.

6-cijferige inrijcode

De zes cijferige inrijcode is de nog meest gebruikte inrijmethode. Via internet reserveert u uw parkingplek en rekent af met iDeal. Daarbij ontvangt u een zes cijferige code. Deze code matcht met uw reservering. Bij aankomst op Schiphol voert u bij de slagbomen de zes cijferige code in en de slagbomen gaan omhoog zodat u kunt doorrijden.

Houd bij aankomst op Schiphol deze code bij de hand, zo voorkomt u dat u onnodig een nieuw parkeerkaartje moet kopen.

 

Wat vind jij? Laat een reactie achter!

Wat zijn de rechten van minder mobiele reizigers?

Op onze website https://vergelijkparkerenschiphol.com vergelijken wij ook parkings op basis van faciliteiten voor minder valide reizigers. In dit artikel gaan we er verder op in en zoeken we uit wat de rechten zijn voor reizigers met beperkte mobiliteit. Het artikel is verdeeld

Lees verder »

Met de hond op vliegvakantie

U gaat op vakantie en neemt mee… de hond! Waarom zou u uw trouwe viervoeter thuis achter laten als er verschillende handige tips en oplossingen zijn om samen met de hond op vakantie te gaan? Natuurlijk is het wel van

Lees verder »

Je parkeerkosten terugverdienen?

Wil je kans maken op het terugverdienen van je parkeerkosten? Doe dan mee met onze actie! Onder elke parking aanbieder heb je de mogelijkheid tot het achterlaten van een review. Je dient de review te voorzien van een titel, een

Lees verder »

De duurste luchthavens om te parkeren zijn?

Mocht u op vakantie willen gaan en uw auto willen parkeren bij de luchthaven Schiphol of Zaventem? Dan bestaat de kans dat u schrikt van het bedrag dat u voor de parkeerplaats moet afrekenen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat

Lees verder »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang kortingen, leuke artikelen en dat allemaal gratis!

Back To Top
×Close search
Zoeken