123-parking.nl

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Vergelijken?
Voeg je review toe!

Beschrijving

Parkeren op Schiphol bij 123-parking.nl

Op slechts tien minuten van Schiphol ligt het parkeercomplex van 123Parking. U kunt goedkoop parkeren en uw bagage wordt gedragen. Het is niet verplicht om de sleutels af te geven. Veel klanten hebben hier bezwaar tegen. Bij 123 Parking heeft u de keuze. Het bedrijf is 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend en bereikbaar.

Overdekt parkeren is mogelijk, let er wel op dat dit 7,50 euro extra kost. Gaat u op cruise? Dan kunt u parkeren bij 123Parking en u kunt vanaf de parking naar uw cruiseschip te Amsterdam worden gebracht. De kosten hiervoor bedragen eenmalig 100,00 eur. U kunt achteraf betalen met pin en cash. Ze accepteren nog geen creditcard.

Reservering annuleren bij 123-parking.nl

Wilt u toch uw reservering annuleren? Dit kan kosteloos tot 24 uur voor vertrek.  Minder valide en rolstoelgebruikers kunnen ook gebruik maken van de shuttle dienst van 123Parking. Let er wel op dat u dit aangeeft bij uw reservering zodat ze er rekening mee kunnen houden.

Er is geen minimale parkeertermijn, u kunt zelfs 1 dag parkeren! Gaat u op de motor? Het is zelfs mogelijk om uw motor te parkeren bij 123parking.

Ervaringen parkeren 123-parking.nl

Lees hier ook ervaringen en reviews met 123Parking. Laat ook uw ervaringen achter zodat anderen deze kunnen lezen!

Pluspunten
 • Een van de eerste aanbieders voor parkeren rondom Schiphol
 • Betrouwbare aanbieder
 • Overdekt parkeren is mogelijk

Minpunten
 • Overdekt parkeren kost €7,50 extra

Reviews, klachten, beoordelingen(1)

Klant ervaringen

Beoordeeld met 1.00 van 5 sterren
1 review
5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 1 100 %

1 review voor 123-parking.nl

 1. b.diazgomez@kpnmail.nl
  1 van de 5

  met z'n 6 in een ford cmax van 18-21 mei 2018 bij 123 geparkeerd. De chauffeur heeft ons met een ford cmax bij de mc donalds opgehaald, wij mesten achter hem aanrijden. Bij aankomst op de parkeerplaats (onder een brug en niet afgesloten! was teveel werk om de po0rt de hele tijd te moeten openen) hebben we de auto geparkeerd. Ik had verwacht dat er een busje klaar zou staan , we waren met 5 volwassenen maar nee. Opgepropt in de auto zijn we naar schiphol gebracht. We hadden niet veel tijd, waren al een beetje laat, en hebben het stom genoeg laten gebeuren. De chauffeur zei dat hij verwacht had dat het 2 volwassenen met drie kinderen waren. Dan nog hadden er kinderstoelen in moeten zitten. We zijn op vakantie gegaan met het idee dat hij nu wel wist dat hij 5 volwassen mensen moest ophalen en wij keken naar een busje van 123 parkeren maar wat schets onze verbazing? Komt hij weer met de c max en weer zitten we met 4 volwassen mensen achter in de auto. Ik heb hem hierop aangesproken en het antwoord wat ik kreeg was verbazingwekkend! Hij had anders zijn auto voor een bus moeten ruilen. Triest voor woorden en zonde van onze geld. We hebben tijdens de rit naar het vliegveld gevaar gelopen, we droegen geen gordel. Hij weigerde ook wat aan de prijs te doen, het was zo gelopen. VOOR MIJ GEEN 123 PARKING MEER!!!

Deel je review met ons!

  16 − drie =

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare