247parking.nl

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 3
Vergelijken?
1.67 van de 5 gebaseerd op 3 klantratings
(3 klant-reviews )
8.7

43.99

Beschrijving

Verschillende parkeeropties bij 247parking.nl

Er zijn twee verschillende pakketen die u kunt kiezen bij 247 Parking. Als u een luxe versie wilt kunt u de Valet 247 Parking reserveren en als u met een shuttle bus wilt dan bent u hier goed.

U brengt u auto naar de parkeerlocatie van 247 Parking en daar wordt alles in orde gemaakt, als u daarmee klaar bent, worden vervolgens de koffers ingeladen en wordt u richting Schiphol gebracht met de bus. U wordt afgezet bij de juiste vertrekhal en kunt genieten van u vakantie.

Veilig parkeren bij 247parking.nl

U auto staat veilig op een beveiligd parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt beveiligd door camera’s en personeel dat aanwezig is. U hoeft zich geen zorgen te maken. U bent in slechts enkele minuten al op Schiphol, omdat 247 Parking op vijf kilometer van Schiphol is. Bij 247 Parking kunt u kiezen voor verschillende extra’s bij de reservering. Als u wilt dat uw auto wordt schoongemaakt dan moet u dat aangeven op de website. Uw auto kan van binnen en buiten volledig gereinigd worden.

Als u iemand wilt bedanken of gewoon houdt van een vers bosje bloemen dan kunt u dit ook bestellen bij 247 Parking. U krijgt een zo ruim mogelijk aanbod van producten en diensten. U betaalt slechts voor tien dagen parkeren 59,50 euro. U kunt online afrekenen met Ideal of op de locatie zelf met u pinpas of cash.

8.7
+ Positives:
 • Super scherpe tarieven!
 • Ruim aanbod aan parking opties

Extra informatie

Informatie parking: 247parking.nl

Betaalwijze

, ,

Parking opties

, , ,

Tijd tot Schiphol

11+ minuten

Foutje gespot?

Foutje gespot?

Heb je een suggestie voor deze pagina, een foutje gespot of is de informatie van de parking gewijzigd?

Laat het ons weten zodat wij het kunnen aanpassen. Samen zorgen we ervoor dat de informatie up to date blijft.

Reviews, klachten, beoordelingen(3)

Klant ervaringen

Beoordeeld met 1.67 van 5 sterren
3 reviews
5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 1 33 %
2 sterren 0 0 %
1 star 2 66 %

3 reviews voor 247parking.nl

 1. m.raemakers@xmsnet.nl
  1 van de 5

  Nooit meer 24/7 Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geen goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten (waarom kosten?) toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet, maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

 2. leon.patty@casema.nl
  1 van de 5

  247parking is geen aanrader! Voor onze vakantie had ik gekozen om de auto bij 247parking te stallen. Niet de goedkoopste, niet de duurste en je had de optie oom de auto binnen te laten stallen. Ontvangst bij aankomst en vervoer was prima geregeld. Een oudere man met pensioen had als bijbaantje mensen vervoeren met een busje. Deze man reed rustig en beheerst en we kwamen mooi op tijd aan. Bij terugkomst hadden we ernstige vertraging bij vertrek. Dit meteen doorgegeven via sms. Daar kwam geen reactie op. Bij uiteindelijke terugkeer, bijna 12 uur later dan gepland, heb ik bij de bagageband kontakt opgenomen met 247. ruim 20 minuten later kwam de bus aangereden. Was een groffe man, die er niet echt zin in had. In eerste instantie leek mijn gezin de enigen te zijn, die terug vervoerd zouden worden. Vandaar dat ik ook mijn fototas met professionele apparatuur naast de koffers durfde te zetten. Bleek ineens nog eens 5 mensen mee te gaan. De chauffeur kon ik net tegenhouden om een zware koffer plompverloren op mijn fototas te kwakken. Hij mopperde iets van dat ik dan maar moest opletten op mijn spullen. Het eerste wat ik melde is dat we bij t uitstappen aan de chauffeur moesten denken. Waarschijnlijk betreft dit dezelfde hufter als uit een vorige recensie. Ik had al dik betaald voor de service. Sloopt hij eerst bijna mijn foto apparatuur, moet ik nog een fooi geven ook?? Vervolgens mopperde hij dat hij een forse boete riskeerde omdat er 1 persoon teveel werd meegenomen. Deze zat op de schoot van een ander. Dat is uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid. Moet ie maar 2x rijden. Daarnaast reed hij onbeschoft hard en onverantwoord met 9 man (waarvan 2 kinderen). Uiteindelijk aangekomen stond mijn auto buiten klaar. De auto zat onder een hele dikke laag condens. Bijzonder vreemd voor een auto die binnen geparkeerd stond en net buiten was gezet..... Zeer onbetrouwbaar bedrijf en wat mij betreft dit soort sjoemelaars meteen vanuit de overheid opdoeken. Puur bedrog en onverantwoordelijk grof personeel. Sterke punten: Uiteindelijk geen. Op die ene aardige chauffeur van de heenweg na en de receptionist bij vertrek. Zwakke punten: Je kunt ze niet vertrouwen. Ik betaalde voor binnen parkeren, maar de auto lijkt al die tijd gewoon buiten gestaan te hebben. Zeer groffe roekeloze hufter op de terugweg, die hardhandig met je bezittingen omgaat en als eerste meld dat je moet denken aan de fooi bij aankomst.

 3. parkeermail@gmail.com
  3 van de 5

  Prima bevallen bij 247parking shuttle

Deel je review met ons!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare