247parking.nl

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 7
Vergelijken?
2.30 van de 5 gebaseerd op 10 klantratings
(10 klant-reviews )
8.7

37.00

Beschrijving

Verschillende parkeeropties bij 247parking.nl

Er zijn twee verschillende pakketen die u kunt kiezen bij 247 Parking. Als u een luxe versie wilt kunt u de Valet 247 Parking reserveren en als u met een shuttle bus wilt dan bent u hier goed.

U brengt u auto naar de parkeerlocatie van 247 Parking en daar wordt alles in orde gemaakt, als u daarmee klaar bent, worden vervolgens de koffers ingeladen en wordt u richting Schiphol gebracht met de bus. U wordt afgezet bij de juiste vertrekhal en kunt genieten van u vakantie.

Veilig parkeren bij 247parking.nl

U auto staat veilig op een beveiligd parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt beveiligd door camera’s en personeel dat aanwezig is. U hoeft zich geen zorgen te maken. U bent in slechts enkele minuten al op Schiphol, omdat 247 Parking op vijf kilometer van Schiphol is. Bij 247 Parking kunt u kiezen voor verschillende extra’s bij de reservering. Als u wilt dat uw auto wordt schoongemaakt dan moet u dat aangeven op de website. Uw auto kan van binnen en buiten volledig gereinigd worden.

Als u iemand wilt bedanken of gewoon houdt van een vers bosje bloemen dan kunt u dit ook bestellen bij 247 Parking. U krijgt een zo ruim mogelijk aanbod van producten en diensten. U betaalt slechts voor tien dagen parkeren 59,50 euro. U kunt online afrekenen met Ideal of op de locatie zelf met u pinpas of cash.

8.7
+ Positives:
 • Super scherpe tarieven!
 • Ruim aanbod aan parking opties

Extra informatie

Informatie parking: 247parking.nl

Betaalwijze

, ,

Parking opties

, , ,

Tijd tot Schiphol

11+ minuten

Foutje gespot?

Foutje gespot?

Heb je een suggestie voor deze pagina, een foutje gespot of is de informatie van de parking gewijzigd?

Laat het ons weten zodat wij het kunnen aanpassen. Samen zorgen we ervoor dat de informatie up to date blijft.

Reviews, klachten, beoordelingen(10)

Klant ervaringen

Beoordeeld met 2.30 van 5 sterren
10 reviews
5 sterren 2 20 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 1 10 %
2 sterren 3 30 %
1 ster 4 40 %

10 reviews voor 247parking.nl

 1. mollengijs@gmail.com
  2 van de 5

  Op dit moment geen aanrader Na vele jaren gebruik gemaakt te hebben van 24/7 parking was dit voorlopig de laatste keer. Bedrijf heeft na de fusie / overname de dienstverlening gewijzigd. Voorheen hebben we altijd gebruik gemaakt van valet parking, wat heel goed en prettig functioneerde. Dit was op het moment van boeken niet meer mogelijk. Inmiddels is deze mogelijkheid wel weer toegevoegd. Deze recensie betreft onze ervaring met shuttlebus. Op heenreis zijn we bij de receptie netjes ontvangen. Papieren lagen klaar. De shuttlebus was echter net weggereden en het duurde 40 minuten voor de bus terug was om ons op schiphol af te zetten. Bij terugkomst duurde het eveneens erg lang namelijk 45 min. We hebben na ca 30 min wachten met 24/7 gebeld of de bus onderweg was. Deze bleek op dat moment bij 24/7 te zijn en binnen 15 min op Schiphol te zijn. Dit klopte inderdaad. Aangekomen bij de receptie hebben we ook bij de medewerker aangegeven dat we de wachttijd erg lang vonden maar deze heer op leeftijd, vertelde ons dat 45 min wachttijd niet klopte. Bizarre situatie als iemand gewoon de realiteit ontkent. Verder was het daarna nog flink zoeken naar onze auto. Er werd geen indicatie gegeven waar de auto ongeveer stond. 2/5 sterren voor de vriendelijke ontvangst op heenreis en onbeschadigde auto. Hoop dat 24/7 de weg terug weet te vinden. Op dit moment geen aanrader.

 2. bartveenomeen@gmail.com
  5 van de 5

  Super service Na de vele negatieve reacties hier waren we een beetje huiverig voor het parkeren bij 247parking. Alles is 100% meegevallen en de service was zoals het hoorde te zijn. Het ontvangst was vriendelijk en beleefd, de sleutel moesten we inderdaad afgeven. Na de administratie die vlot en snel verliep moesten we wachten op de shuttlebus naar schiphol. Wij moesten 10 min. wachten. De shuttlebus rijd verschillende parkeer terreinen langs om mensen op te pikken. Al met al duurde de transfer naar schiphol zo'n 20 minuten. Bij aankomst liepen we naar de ophaal plaats bij C13. Ivm de drukte kon de bus er niet komen en stond een stukje verder bij B.., de chauffeur kwam ons even halen. We moesten ongeveer 10 minuten wachten op de schuttlebus. terug verliep de transfer iets sneller omdat 247 parking vooraan ligt. De transfer duurde toen zo'n 15 min. Het ophalen ver de auto verliep ook weer vlekkeloos. Al met al voor ons een zeer positieve ervaring. Het lijkt bijna alsof de negatieve reviews betrekking hebben op een ander bedrijf of een ander management

 3. Ariextra@hotmail.com
  2 van de 5

  Laatste keer geweest! Na een aantal jaar bij 24/7 parkeren is dit de laatste keer geweest. Door alle doorgevoerde wijzigingen zijn alle voordelen waardoor ik graag naar 24/7 ging volledig verdwenen. Er rijdt nu een grote bus (waar je je koffer niet kwijt kunt) langs 3 parkeerterreinen. Elke 20 min is niet waar. Heenweg duurde 30 min (langs de straat staat) en s'avonds terug is in de praktijk 50 min. Nooit meer.

 4. hpmwolf@gmail.com
  1 van de 5

  Zeer klantonvriendelijk!! Wij hebben in Juni 2018 voor een week gereserveerd bij 247 Parking. Inclusief annuleringsverzekering. Dezelfde dag geannuleerd wegens omstandigheden. 6 weken later: Wij hebben na verschillende e-mails en telefoontjes ons geld nog steeds niet terug gekregen. Klantonvriendelijkheid staat kennelijk hoog in het vaandel bij 247 parking.

 5. sharon.jeroen@hetnet.nl
  1 van de 5

  GROTE TEGENVALLER! SCHADE! GROTE TEGENVALLER! Auto op groot donker terrein geparkeerd, sleutels inleveren ivm mogelijk verplaatsen vanwege opvullen van parkeerruimte. Bij aankomst Schiphol 40 min. op bus moeten wachten, dit duurde veel te lang. Bij aankomst parkeerplaats autosleutel opgehaald en bleek auto inderdaad verplaatst te zijn en niet op de handrem gezet én daarbij op verschillende plekken van de auto KRASSEN! En we waren niet de enige gedupeerden! Andere familie had eveneens meerdere krassen op de auto. Vandaag mail mogen ontvangen dat 247Parking zich niet verantwoordelijk stelt voor de schade, wij kunnen immers niet aantonen dat er geen schade was vóór het afleveren.. Wees gewaarschuwd, deze organisatie gaat zeer onzorgvuldig met je auto om.

 6. tkok1408@gmail.com
  2 van de 5

  NA 10 JAAR LAATSTE KEER HIER GEPARKEERD! Na 10 jaar bij 24/7 parkeren is dit vandaag( 26-6-2018) de laatste keer dat we hier geparkeerd hebben! Nog nooit zo onbehoorlijk ontvangen en traag geholpen!( grote bus en stuk lopen er naar toe is ook achteruitgang) Eerst aan het loket vroeg men om onze auto sleutes deze geven we nooit af,en hebben we ook in het boekingsproces als opmerking aangegeven( waarop24/7 ook p mail geen antwoord op heeft gegeven)? Oke je auto sleutels niet afgeven kost u 15 euro extra zei de meneer achter het loket,wij vroegen waarom staat dit zo onduidelijk op uw site en waaron geeft u geen antwoord op onze opmerking,ze men wij kijken nooit naar de opmerkingen! Pardon? Nou dan maar even 15 euro bijbetalen! Doet u aan klantenservice vroegen wij,nee zei de meneer ook niet! Echt onze mond viel open! Nou dan zwoegend betalen,en een stuk terug lopen om ons door een grote bus op te laten halen! Nou nou.....al 10 trouwe klant en dan dit?

 7. tombaarseenrum@gmail.com
  5 van de 5

  Prima Valet parkeren met 247 Al een aantal keren met 247 parking valet geparkeerd. Altijd keurig afgehandeld. 15 minuten voor aankomst bellen en de chauffeur staat klaar al Los je aankomt. Ook bij terugkomst nooit lang hoeven. Auto netjes, geen extra kilometers. Prima

 8. m.raemakers@xmsnet.nl
  1 van de 5

  Nooit meer 24/7 Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geen goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten (waarom kosten?) toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet, maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

 9. leon.patty@casema.nl
  1 van de 5

  247parking is geen aanrader! Voor onze vakantie had ik gekozen om de auto bij 247parking te stallen. Niet de goedkoopste, niet de duurste en je had de optie oom de auto binnen te laten stallen. Ontvangst bij aankomst en vervoer was prima geregeld. Een oudere man met pensioen had als bijbaantje mensen vervoeren met een busje. Deze man reed rustig en beheerst en we kwamen mooi op tijd aan. Bij terugkomst hadden we ernstige vertraging bij vertrek. Dit meteen doorgegeven via sms. Daar kwam geen reactie op. Bij uiteindelijke terugkeer, bijna 12 uur later dan gepland, heb ik bij de bagageband kontakt opgenomen met 247. ruim 20 minuten later kwam de bus aangereden. Was een groffe man, die er niet echt zin in had. In eerste instantie leek mijn gezin de enigen te zijn, die terug vervoerd zouden worden. Vandaar dat ik ook mijn fototas met professionele apparatuur naast de koffers durfde te zetten. Bleek ineens nog eens 5 mensen mee te gaan. De chauffeur kon ik net tegenhouden om een zware koffer plompverloren op mijn fototas te kwakken. Hij mopperde iets van dat ik dan maar moest opletten op mijn spullen. Het eerste wat ik melde is dat we bij t uitstappen aan de chauffeur moesten denken. Waarschijnlijk betreft dit dezelfde hufter als uit een vorige recensie. Ik had al dik betaald voor de service. Sloopt hij eerst bijna mijn foto apparatuur, moet ik nog een fooi geven ook?? Vervolgens mopperde hij dat hij een forse boete riskeerde omdat er 1 persoon teveel werd meegenomen. Deze zat op de schoot van een ander. Dat is uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid. Moet ie maar 2x rijden. Daarnaast reed hij onbeschoft hard en onverantwoord met 9 man (waarvan 2 kinderen). Uiteindelijk aangekomen stond mijn auto buiten klaar. De auto zat onder een hele dikke laag condens. Bijzonder vreemd voor een auto die binnen geparkeerd stond en net buiten was gezet..... Zeer onbetrouwbaar bedrijf en wat mij betreft dit soort sjoemelaars meteen vanuit de overheid opdoeken. Puur bedrog en onverantwoordelijk grof personeel. Sterke punten: Uiteindelijk geen. Op die ene aardige chauffeur van de heenweg na en de receptionist bij vertrek. Zwakke punten: Je kunt ze niet vertrouwen. Ik betaalde voor binnen parkeren, maar de auto lijkt al die tijd gewoon buiten gestaan te hebben. Zeer groffe roekeloze hufter op de terugweg, die hardhandig met je bezittingen omgaat en als eerste meld dat je moet denken aan de fooi bij aankomst.

 10. parkeermail@gmail.com
  3 van de 5

  Prima bevallen bij 247parking shuttle

Deel je review met ons!

  zeven + 4 =

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare