Blueparking

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Vergelijken?
Voeg je review toe!

Beschrijving

Goedkoop parkeren bij Blueparking

BlueParking profileert zich als de goedkoopste parkeer aanbieder rondom Schiphol, op hun website bieden ze zelfs een laagste prijs garantie. Op basis van de ervaringen die we lezen over BlueParking kunnen we momenteel wel concluderen dat dit een veilige partij is om uw auto te parkeren. Mocht u zelf een review, klacht of een beoordeling over Blue Parking willen schrijven dan kan dat op onze website.

Behalve de zeer aantrekkelijk prijzen heeft de veiligheid bij Blue Parking een hoge prioriteit. Het parkeerterrein is 24 uur per dag bewaakt door video camera’s. Wat nog wel eens een probleem kan zijn is dat men de parking bedrijven ervan verdenkt in de auto’s van de reizigers te reizen terwijl ze op reis zijn. Bij Blue parking wordt de kilometer stand geregistreerd zodat u zeker weet dat men er niet in kan rijden.

Werkwijze

Het reserveren is eenvoudig bij Blue Parking. Via de website kunt u een reservering maken. Op de dag van u vertrek meld u zich bij de parkeergelegenheid van Blue parking en zij zullen uw bagage overladen in de shuttle bus. De rit van de locatie van Blue Parking tot de vertrekhallen van Schiphol is ongeveer 8 minuten.

Zodra u terug bent op Schiphol neemt u contact op met Blue Parking zodat ze u met de shuttle bus op halen.

Contact

De parkeerfaciliteit ligt op 8 minuten van Schiphol, nabij de A4 en A9. Het adres is Rietwijkeroordweg 6A te Aalsmeer.

Ervaringen

Bent u een van de reizigers die geparkeerd heeft bij Blue Parking? Deel dan uw ervaring, review of juist uw klacht met Blue Parking op onze website. Wij zijn altijd op zoek naar ervaringen om zo toekomstige reizigers te kunnen informeren.

Op basis van het aantal ervaringen berekent onze website een score, met deze score kunnen andere bezoekers inzien hoe goed Blue Parking presteert.

 

Foutje gespot?

Foutje gespot?

Heb je een suggestie voor deze pagina, een foutje gespot of is de informatie van de parking gewijzigd?

Laat het ons weten zodat wij het kunnen aanpassen. Samen zorgen we ervoor dat de informatie up to date blijft.

Reviews, klachten, beoordelingen(0)

Klant ervaringen

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Wees de eerste om een review te plaatsen over “Blueparking”

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare