Happyparking.nl

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Vergelijken?
Voeg je review toe!

Beschrijving

Parkeren bij Happyparking.nl

De naam van dit bedrijf zegt het al, u wordt blij van de service en van de prijs die wordt geboden door Happy Parking. Als u kiest voor parkeren bij Schiphol dan kunt u het beste kiezen voor Happy Parking. Als u aankomt bij het terrein dan wordt u zo snel mogelijk naar de juiste vertrekhal gebracht. U mag niet zelf kiezen of u de sleutels van u auto inlevert of deze meeneemt.

Veilig parkeren bij Happyparking.nl

Uw auto kan helaas niet overdekt geparkeerd worden, hij wordt wel op een goed beveiligd parkeerterrein neergezet waar u auto niks kan overkomen. U bent binnen tien minuten al op Schiphol nadat u alles heeft geregeld op de locatie van Happy Parking.

Prijzen

Als u kiest voor parkeren Schiphol dan moet u zeker kiezen voor Happy Parking. De service is top en de prijs ook. U betaalt slechts 16,50 voor een dag parkeren. U kunt al tien dagen parkeren voor slechts 79,50 euro. U kunt dit online nadat u gereserveerd heeft direct betalen met Ideal of op de locatie zelf met u pinpas of cash. U hoeft overigens niet te wachten tot de shuttle bus van Happy Parking vol zit, als u er klaar voor bent dan is de bus er klaar voor en wordt u weggebracht. U wordt bij de juiste vertrekhal afgezet en wordt geholpen met u bagage door de vriendelijke medewerkers van Happy Parking.

Happy Parking is 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar. U kunt ze telefonisch bereiken of via de website contact met ze opnemen.

 

Reviews, klachten, beoordelingen(0)

Klant ervaringen

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Wees de eerste om een review te plaatsen over “Happyparking.nl”

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare