Parkingdotcom.nl

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Vergelijken?
2.60 van de 5 gebaseerd op 4 klantratings
(4 klant-reviews )

Beschrijving

Parkingdotcom.nl is een nieuw parkeerbedrijf wat via Groupon regelmatig aanbiedingen lanceert.

De voorgaande acties op Groupon

Om u een indruk te geven van de scherpe tarieven publiceren we hieronder de acties van Parkingdotcom die ze via Groupon hebben gehouden:

 • € 18,99 voor 1-2 dagen parkeren bij Schiphol (waarde € 39)
 • € 24,99 voor 3-4 dagen parkeren bij Schiphol (waarde € 59)
 • € 29,99 voor 5-7 dagen parkeren bij Schiphol (waarde € 69)
 • € 34,99 voor 8-9 dagen parkeren bij Schiphol (waarde € 79)
 • € 38,99 voor 10-15 dagen parkeren bij Schiphol (waarde € 99)

Werkwijze parkingdotcom.nl

Dit bedrijf heeft een eigen parkeer terrein waar u naar toe rijdt. Daar aangekomen neemt u de shuttle bus naar Schiphol waar u de reis kunt voortzetten. Voordeel van de shuttle parking methode is dat u uw autosleutels niet hoeft in te leveren.

Daarnaast kunt u ook valet parkeren bij parkingdotcom. Indien u kiest voor deze parkeer methode dan rijdt u naar de vertrekhal van Schiphol, aldaar wacht iemand van parkingdotcom u op, u kunt zonder zorgen uw reis voortzetten en de medewerker van parkingdotcom parkeert u auto op het terrein van parkingdotcom.

Behalve de parkeer diensten hebben ze ook wasservices, welke optioneel zijn. De wasservices varieren Β van een simpele wasbeurt tot de auto VIP showroom klaar maken. Dit is natuurlijk wel duurder dan de “Carwash buitenkant” optie.

Locatie

Adres gegevens van parkingdotcom:

Parkingdotcom

Middenweg 29a Aalsmeer 1432 DE

info@parkingdotcom.nl

TelefoonnummerΒ 06-14602360

Ervaringen en reviews

Heeft u geparkeerd bij Parkingdotcom? Dan ontvangen wij graag uw review! Stuur uw review in via het tabblad reviews, boven aan deze pagina.

Bent u op zoek naar reviews, klachten en ervaringen met parkingdotcom? Kijk dan ook bij het tabblad reviews, daar publiceren wij alle ontvangen inzendingen.

Wij publiceren alleen legitieme reviews, spammers en mensen die misbruik maken van de review functie bannen wij van onze website.

Foutje gespot?

Foutje gespot?

Heb je een suggestie voor deze pagina, een foutje gespot of is de informatie van de parking gewijzigd?

Laat het ons weten zodat wij het kunnen aanpassen. Samen zorgen we ervoor dat de informatie up to date blijft.

Reviews, klachten, beoordelingen(4)

Klant ervaringen

Beoordeeld met 2.60 van 5 sterren
4 reviews
5 sterren 1 25 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 3 75 %

4 reviews voor Parkingdotcom.nl

 1. s.baladien1@chello.nl
  1 van de 5

  Erg jammer!!! Vaste klant bij parkingdotcom (10+ parkeren op jaarbasis). Sinds enige tijd werken ze met grote bussen. Helaas is de service hierdoor zeer slecht geworden. Laatste parkeer in juli 2018 geweest. 1e buschauffeur rijdt je straal voorbij, daarna rijdt hij weer terug, maar ook rijdt hij je straal voorbij. Na 20 min gewacht te hebben komt de volgende (inmiddels als 45 min gewacht). Na ons en anderen opgehaald te hebben, gaat hij nog rustig op corendon parkeerplaats rustig koffie drinken en roken (15 minuten). Al met al een uur gekost voor we richting Schiphol reden. Rit nam ook 20 minuten in beslag (totale reistijd van parkingdotcom naar Schiphol 1 uur en 20 min). Bij aankomst op Schiphol nog 10 min rennen naar de incheckbalie omdat ze niet meer bij de vertrekhallen stoppen. Totale reistijd en aankomsttijden vanaf parkeer naar Schiphol 1.30 uur. Hierdoor mijn vlucht gemist en het moeten laten omboeken wat mij 246,β€” extra heeft gekost. Doorgegeven aan parkingdotcom en je denkt als vaste klant Ze het gaan oppakken, NEE dus. Zeggen wel dat ze het aan het hoofdkantoor gaan doorgeven, maar nee, bij terugkomst wist men in een keer er niks meer van. Jammer parkingdotcom, het zal in de toekomst gewoon weer P3 worden. Jammer was allemaal weer als vanouds toen was ik een zeer tevreden klant.

 2. abuis@hotmail.nl
  1 van de 5

  Zo jammer dit, vervolg. We gaan nog verder.. helaas betalen ze een credit nota ook niet terug en als ik ze daar nogmaals voor maan en dreig met een incassoburo, krijg ik als antwoord : u bent niet goed bij uw hoofd. Let op met wie u zaken doet.. dit zijn werkelijk mensen van het laagste allooi die helemaal niets met hun klanten op hebben. Geen enkel commercieel gevoel..

 3. abuis@hotmail.nl
  1 van de 5

  Zo jammer dit.. Alles is veranderd. Je gaat nu met een grote bus naar de bushalte. Moet dan met bagage naar de vertrekhal. Niks meer netjes bij de juiste vertrekhal afgezet worden. Een klacht wordt afgedaan met.. je betaald voor een shuttle dienst en die heb je gekregen. Geen excuses dat je 55 minuten op de bus hebt moeten wachten. Helaas.. voor mij voortaan weer p3.

 4. Oetsie61@hotmail.com
  5 van de 5

  Prima Wij waren heel tevreleden met deze service. Op voorhand had ik wat minder positieve reviews gezien, maar bij ons liep alles vlot en soepel. We waren ruim op tijd aanwezig. Ondanks het vroege tijdstip een hele vriendelijke ontvangst. Autosleutels ingeleverd en vrijwel meteen naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst gebeld toen we de koffer hadden. Binnen 10 minuten werden we opgehaald en we waren zo weer bij de auto die keurig klaarstond.

Deel je review met ons!

  14 − 6 =

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare