PremiumParking.nl

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Vergelijken?
Voeg je review toe!

Beschrijving

Parkeren bij PremiumParking.nl

Parkeren bij Schiphol dat kan bij PremiumParking.nl. U heeft nu de meeste controle, u brengt u auto naar het parkeerterrein van PremiumParking en wordt alles in orde gemaakt. Vervolgens wordt u geholpen met u bagage en worden de koffers ingeladen in de bus. U wordt daarna samen met u koffers afgezet bij de juiste vertrekhal en u kunt verder. U hoeft nergens op te wachten of zich druk te maken. U wordt overal bij geholpen.

Veilig parkeren bij PremiumParking.nl

Uw auto staat op een beveiligd parkeerterrein waar altijd een medewerker van PremiumParking.nl aanwezig is. Ze willen u een zo breed mogelijk aanbod kunnen doen, dus bieden zij ook nog andere mogelijkheden aan. Er zijn weinig aanbieders die dezelfde scherpe prijzen hanteren als PremiumParking.nl doet. U heeft al voor slechts 60 euro tien dagen lang een parkeerplaats.

Kortingen

Er zijn ook nog speciale kortingen waar u aan mee kan doen, als u bijvoorbeeld vier weken van te voren een reservering plaatst krijgt u tien procent korting op u reserveringskosten. U bent niet verplicht om u autosleutels af te geven aan de medewerkers van PremiumParking.

U kunt met Ideal betalen als u online reserveert. Als u liever op de locatie betaalt dan kan dat met u pinpas of cash. U kunt u reservering ook nog annuleren, bekijk hiervoor de website voor meer informatie. Op de website kunt u in een overzichtelijk rooster precies zien wanneer er nog plekken beschikbaar zijn en hoeveel zodat u direct een reservering kunt plaatsen die voldoet aan u wensen.

Foutje gespot?

Foutje gespot?

Heb je een suggestie voor deze pagina, een foutje gespot of is de informatie van de parking gewijzigd?

Laat het ons weten zodat wij het kunnen aanpassen. Samen zorgen we ervoor dat de informatie up to date blijft.

Reviews, klachten, beoordelingen(0)

Klant ervaringen

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Wees de eerste om een review te plaatsen over “PremiumParking.nl”

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare