skip to Main Content

Belangrijke informatie Quick Parking

 • Reistijd
 • Capaciteit
 • Betaalwijze
 • Soort parking
 • Sleutels
 • Extra opties
 • Mindervalide
 • Annuleren

Parking informatie Quick Parking  

Parkeren bij Quick Parking
Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking ideaal! Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en je betaalt slechts 34,50 EUR voor 1 of 2 dagen parkeren. Quick Parking is het meest gunstige gelegen, er is geen andere aanbieder dichterbij Schiphol. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heb je niet dezelfde korte reistijd zoals je die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als je bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt je geholpen met het inladen van je bagage in de shuttle bus en wordt je direct weggereden richting de vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. Je kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaal je eenmalig 7,50 EUR extra voor.

Reserveren en Prijzen

Je kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. Je kunt je reservering ook tot twintig minuten voor vertrek annuleren. Je kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als je online reserveert kun je middels een creditcard of iDeal betalen. Als je liever achteraf of op locatie zelf wilt afrekenen is dit mogelijk per pin of contant. Quick Parking bied ook nog extra services aan zoals het reinigen van de auto van binnen en buiten. Als je ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaal je slechts 37,50 euro extra.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaal je met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. Je kunt de auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wil je ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

Veel gestelde vragen over Quick Parking Schiphol

Kun je met kentekenregistratie inrijden bij quickparking.nl?Nee, dit kan niet. Je rijdt in met je reserveringsnummer of barcode op je bevestiging.

Quick Parking ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Quick Parking

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: We hebben dit voor de eerste maar ook de laatste keer gedaan!
Eerst geraakten we niet op de parking met onze barcode,
Daarna nog 40min moeten wachten op de bus, de buschauffeur was zeer onvriendelijk en reed maar niet door terwijl de bus overvol zat!
We hebben door al deze vertraging onze vlucht gemist! Dus een nieuw ticket moeten aankopen, 2 dagen kwijt en een overnachting moeten boeken..
op mijn mail met de klacht reageren ze ook gewoonweg niet!

Zeer slechte service!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


7 dagen

Beoordeling: Het begon goed, eindigde dramatisch. Bij het inrijden moesten we snel doorrijden van de buschauffeur, het hek was namelijk open. Wij dachten prima. Eenmaal binnen hebben we bij de betaalautomaat de streepjescode gescand en netjes betaald. Lijkt mij dat je dan geregistreerd bent als gebruiker van de parkeerplaats. Toen we er na 10 dagen midden in de nacht weer uit wilden rijden, ging het hek niet open. Erg fijn met twee kinderen die hun bed in moeten. Blijkbaar kan je niet uitrijden wanneer je de code bij het hek hebt gescand. Dan ben je dus blijkbaar niet ingecheckt, al heb je op het parkeerterrein je code gescand en betaald. Mensen die er die nacht in wilden rijden kregen het hek ook niet open met hun streepjescode. Zij raakten in de stress, omdat ze hun vlucht dreigden te missen. Geen enkel noodnummer was bereikbaar, de buschauffeur geïrriteerd en onvriendelijk. Wat ik enigszins kan begrijpen wanneer iedereen problemen heeft met in en uitrijden. Nooit meer quick parking!!!

1.8/5

1/5

2/5

1/5

2/5

Nee


9

Beoordeling: geen ontvangst, ineens andere lokatie, lang wachten en lange reistijd: nooit meer!

1.6/5

1/5

2/5

1/5

1/5

Nee


2 weken

Beoordeling: Terrein voor kuilen, stenen en hoog onkruid. Shuttle kwam op de terugweg véél te laat opdagen. Noodnummer niet bereikbaar na 17:30 uur. Handig als de shuttle niet komt om 23:00 uur. Nooit meer!

2.3/5

2/5

1/5

4/5

1/5

Nee


5 dagen

Beoordeling: Goede en gemakkelijke parking.
Slagbomen werken prima (dmv barcode) en terrein is redelijk beveiligd.
Parkeerplaatsen (in het gras/grind) zijn in het hoogseizoen wel erg schaars en valt ook niet mee om dan een plaats te kunnen vinden.
Vriendelijke chauffeur van de pendelbus en deze rijdt zeker vaak genoeg.
Al met al een aanbeveling.

4.5/5

5/5

4/5

5/5

5/5

Ja


2 weken

Beoordeling: Bij aankomst bleek de betaalterminal niet te werken. Niemand bereikbaar. Bus kwam, werdt nergens bij geholpen. Bij terugkomst lang moeten wachten op Schiphol. Slagboom van de parking ging niet open. En natuurlijk weer niemand bereikbaar. Intussen twee keer geld eraf, vele mails en telefoontjes verder nog niets terugontvangen. Wat een flutbedrijf. NOOIT MEER.

2.5/5

1/5

2/5

4/5

2/5

Nee


13

Beoordeling: Parkeren gaat prima en in en uitrijden ook geen probleem.
Terrein is erg modderig met grote gaten en plassen.

3.4/5

4/5

1/5

5/5

4/5

Ja


8 dagen

Beoordeling: In rotterdam geparkeerd. Slecht onderhouden vieze gevaarlijk, en zeker niet in de buurt van het vliegveld. Onbeschoft personeel. Klagen heeft geen zin zijn met email onbereikbaar. Kortom nooit meer Quik parking. Betaal liever iets meer!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


8 dagen.

Beoordeling: Aan sommige revieuws te lezen lijkt het of quik parking zalig makend is. Niets is minder waar. In Rotterdam geparkeerd: gevaalijke slecht onderhouden ongunstig gelegen parkeergarage. Daar komt bog het onbeschofte personeel bij. En denk maar niet dat je kunt klagen? Je krijgt alle verzonden mails naar welk adres ook terug als niet gevonden emailadres. Quik parking nooit meer! Liever iets meer betalen dan 1000 euro ergenis!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


7

Beoordeling: Na altijd op P3 te hebben gestaan dit keer via TUI voor deze andere parking gekozen. Voor ons eens en nooit weer. Bij aankomst in de nacht stonden er 2 auto’s al bijna 20 minuten. Vouchers werden niet gescand dus bomen gingen niet open. Zoiets kan gebeuren maar geen enkel noodnummer was te bereiken. Na enige tijd kwam de buschauffeur en heeft de bomen geopend. Hoe is het mogelijk dat je noodnummer niet wordt opgenomen terwijl gasten geen kant op kunnen midden in de nacht in the middle of nowhere.
Bij terugkomst ruim half uur moeten wachten tot de transferbus kwam. Die gaat dan eerst nog langs andere parkings. Kortom betaal 5 euro meer en ga naar P3

2/5

2/5

3/5

1/5

1/5

Nee


8

Load More

€29

2.7/5 (14 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

2.5/5
2.5/5
2.9/5
2.5/5
82.1% (14)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Quick Parking prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijs is berekend op shuttle parking.

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €19,50 extra

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Quick Parking?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.
Nog niet gevonden wat je zocht?