skip to Main Content

Belangrijke informatie Quick Parking

 • Reistijd
 • Capaciteit
 • Betaalwijze
 • Soort parking
 • Sleutels
 • Extra opties
 • Mindervalide
 • Annuleren

Parking informatie Quick Parking  

Parkeren bij Quick Parking
Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking ideaal! Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en je betaalt slechts 34,50 EUR voor 1 of 2 dagen parkeren. Quick Parking is het meest gunstige gelegen, er is geen andere aanbieder dichterbij Schiphol. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heb je niet dezelfde korte reistijd zoals je die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als je bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt je geholpen met het inladen van je bagage in de shuttle bus en wordt je direct weggereden richting de vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. Je kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaal je eenmalig 7,50 EUR extra voor.

Reserveren en Prijzen

Je kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. Je kunt je reservering ook tot twintig minuten voor vertrek annuleren. Je kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als je online reserveert kun je middels een creditcard of iDeal betalen. Als je liever achteraf of op locatie zelf wilt afrekenen is dit mogelijk per pin of contant. Quick Parking bied ook nog extra services aan zoals het reinigen van de auto van binnen en buiten. Als je ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaal je slechts 37,50 euro extra.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaal je met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. Je kunt de auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wil je ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

Veel gestelde vragen over Quick Parking Schiphol

Kun je met kentekenregistratie inrijden bij quickparking.nl?Nee, dit kan niet. Je rijdt in met je reserveringsnummer of barcode op je bevestiging.

Quick Parking ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Quick Parking

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: Onvriendelijk personeel. Chauffeur schreeuwt naar passagiers en rijd als een malle . Wachttijden transfer van en naar Schiphol erg lang . Op de heen weg 45 minuten op de terug weg 30 minuten Wachten in de kou , wind , regen .

1.8/5

1/5

2/5

2/5

1/5

Nee


10

Beoordeling: Ik ben niet eens aan parkeren toegekomen. Heb wegens medische redenen moeten annuleren. Naast de teleurstelling van een vakantie die ik moest annuleren (los van de medische voorgeschiedenis), het al een volle dag bezig zijn met de annuleringen, verdomd Quickparking ook nog om het reeds in September 2019 gestorte bedrag terug te storten…Iedere keer verwijzen ze naar Tix.nl, die de betaling heeft geind (en vervolgens heeft betaald aan Quickparking). Dan kom je terecht op een betaaltelefoonlijn (0,70 per minuut, oplopend tot € 35,-). Tix.nl heeft hetzelfde pauze-muziekbandje als Gate1 en daar stond ik vanochtend (echt waar) 1 uur en 45 minuten in de wacht. Ondertussen weer contact gezocht met Quickparking, maar die herhalen alleen maar: “Terug naarTix.nl ” Terwijl ze op hun website beloven het bedrag probleemloos terug te storten ! Ik heb nog x ze de kans gegeven om e.e.a. recht te zetten, maar hij van de ” klantenservice” beëindigde het telefoongesprek. Ik houd jullie op de hoogte en kom terug met het vervolg (of het gebrek hieraan…..

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


3 weken

Beoordeling:

4.8/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Ja


10 dagen

Beoordeling: Ik lees veel minder positieve reviews. In ons geval verliep e.e.a. best OK. Openen van de poort met de barcode ging goed, ook bij het uitrijden. De bus kwam ca. 10 min na parkeren van de auto. Bij terugkeer wachtten we op Schiphol ca 15 min op de bus. Chauffeurs waren vriendelijk. Een verbetering zou zijn als de parking (in ons geval S) een toilet zou hebben. En het zou mooi zijn als op de parking en bij Schiphol een display zou zijn waarop te zien is hoe lang het wachten op de bus nog gaat duren.

3.4/5

4/5

3/5

4/5

3/5

Ja


8 dagen

Beoordeling: Geanuleerd wegens ziekte maar krijg geen geld terug. Waardeloos!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


Niet

Beoordeling: Auto afhalen duurde ruim een half uur excuus was dat de vlucht te vroeg was. Opgehangen na klacht zonder excuus of wat dan ook.

Te laat is niet zo erg maar ik hoop dat ze beter met de auto’s omgaan dan met hun klanten.

3.2/5

1/5

4/5

5/5

2/5

Nee


8

Beoordeling: Auto afhalen duurde ruim een half uur excuus was dat de vlucht te vroeg was. Opgehangen na klacht zonder excuus of wat dan ook.

Te laat is niet zo erg maar ik hoop dat ze beter met de auto’s omgaan dan met hun klanten.

3.2/5

1/5

4/5

5/5

2/5

Nee


8

Beoordeling: Parkeerplaats moeilijk te vinden. Slagboom gaat niet open met de barcode, lukt uiteindelijk toch nog na 10 minuten.
Bij het uitrijden zegt de betaalautomaat dat ik al betaald heb ( ik weet van niets!), maar de slagboom zegt dat ik nog moet betalen. Na meerdere malen bellen ( het was rond 0.00 uur) toch iemand aan de lijn, die de slagboom opent. Zegt er bij dat we de nota per mail krijgen, hetgeen ook gebeurt. Deze maak ik direct over en als klap op de vuurpijl kreeg ik vandaag, precies 4 weken na de betaling een mail dat ik nog niet betaald had! (N.B. betaling van ING naar ING, dus komt dezelfde dag binnen). Gebeld en uiteindelijk toch maar gewacht aan de telefoon.
12 minuten later ( er stond al de hele dag een bandje dat het meer dan 10 minuten zou duren,dus je sluit in arren moede maar aan) een nurkse mevrouw, die het niet kon vinden. Ik moest maar een screenshot van het afschrift sturen.
Als klap op de vuurpijl zie ik nu dat je 4 dagen voor € 27,95 kunt staan, terwijl ik via de ANWB met korting (sic!) € 31,02 moest betalen.

2.5/5

2/5

3/5

2/5

2/5

Nee


4 dagen

Beoordeling: Waardeloze organisatie op dit moment wachten we al 40 minuten op een bus

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


4

Beoordeling: Nooit meer dus!
Onze eerste ervaring in april was prima, dus boekten wij weer quickparking. Het begon al bij de slagboom, die ging niet open. We belden met quickparking die uiteindelijk de boom opende. We waren toen al een kwartier bezig en al die tijd was er ook nog geen shuttlebus geweest. Er werd ons gemeld dat onze reservering niet in het systeem stond. Maar de bus zou komen. Na 20 minuten wachten nog geen shuttlebus. Weer bellen met quickparking, deze keer een slecht verstaanbare onvriendelijke dame die zei dat de bus onderweg was maar nog wel een kwartier vertraging kon hebben. Na een kwartier nog geen bus. Weer gebeld en mevrouw zei dat we maar een taxi moesten bellen. Weer wachten en weer bellen. Werd in de wacht gezet en na zeker een kwartier nog niemand aan de lijn. We stonden nu al meer dan een uur op het terrein. Uiteindelijk een ander nummer gebeld en die persoon zei dat wij helemaal niet aangemeld waren en dat daarom geen bus kwam. Er zou een bus speciaal voor ons gestuurd worden. Weer wachten. Toen kwam er een bus mensen afzetten. Wij konden niet met die bus mee want die ging een andere route. Maar volgens deze chauffeur was onze bus nu echt onderweg. De mensen die afgezet waren boden ons een lift naar Schiphol aan. En net toen wij in wilden stappen kwam er eindelijk een busje aan.
De chauffeur vertelde ons dat het een grote narigheid bij quickparking is en dat hij en zijn collega’s daar veel last van hebben.
We haalden onze vlucht maar net op het nippertje.
De terugweg ging gelukkig wel soepel. Maar ook deze chauffeur vertelde over de enorme problemen bij quickparking door reorganisatie.
Wij hebben voor onze volgende vakantie een plek op P3 gereserveerd.

2.3/5

1/5

3/5

3/5

1/5

Nee


8 dagen

Load More

€107.95

2.5/5 (32 reviews)

 

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

1.9/5
2.6/5
2.8/5
1.9/5

89.1% (32)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis

€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Quick Parking prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijs is berekend op shuttle parking.

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €19,50 extra

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Quick Parking?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.
Nog niet gevonden wat je zocht?