skip to Main Content

Belangrijke informatie Quick Parking

 • Reistijd
 • Capaciteit
 • Betaalwijze
 • Soort parking
 • Sleutels
 • Extra opties
 • Mindervalide
 • Annuleren

Parking informatie Quick Parking  

Parkeren bij Quick Parking
Website: QuickParking.nl

Goedkoop en heel dichtbij Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking ideaal! Het parkeerterrein is op 2 kilometer van Schiphol en je betaalt slechts 34,50 EUR voor 1 of 2 dagen parkeren. Quick Parking is het meest gunstige gelegen, er is geen andere aanbieder dichterbij Schiphol. Er zijn wel goedkopere alternatieve, maar dan heb je niet dezelfde korte reistijd zoals je die bij Quick Parking zou hebben.

Service

Als je bij het parkeerterrein van Quick Parking aankomt wordt je geholpen met het inladen van je bagage in de shuttle bus en wordt je direct weggereden richting de vertrekhal. Er wordt voor elke klant van Quick Parking apart gereden. Je kunt je auto met een gerust hart achterlaten, de auto staat op een beveiligd parkeerterrein en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door de camera beveiliging. Je kunt er ook voor kiezen om overdekt te parkeren bij Quick Parking hier betaal je eenmalig 7,50 EUR extra voor.

Reserveren en Prijzen

Je kunt tot twintig minuten voor vertrek reserveren bij Quick Parking. Je kunt je reservering ook tot twintig minuten voor vertrek annuleren. Je kunt Quick Parking 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereiken. Als je online reserveert kun je middels een creditcard of iDeal betalen. Als je liever achteraf of op locatie zelf wilt afrekenen is dit mogelijk per pin of contant. Quick Parking bied ook nog extra services aan zoals het reinigen van de auto van binnen en buiten. Als je ervoor kiest om u interieur en exterieur en kofferbak te reinigen betaal je slechts 37,50 euro extra.

De betalingsmogelijkheden zijn online creditcard en iDeal, op locatie betaal je met pin of contant. Betaling geschiedt vooraf. Als extra service biedt Quick Parking een poetsservice aan. Je kunt de auto laten reinigen en hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Wil je ook goedkoop parkeren bij Schiphol en niet verder dan 2 km van Schiphol parkeren? Dan is Quick Parking een uitstekende keuze met prima tarieven.

Veel gestelde vragen over Quick Parking Schiphol

Kun je met kentekenregistratie inrijden bij quickparking.nl?Nee, dit kan niet. Je rijdt in met je reserveringsnummer of barcode op je bevestiging.

Quick Parking ervaringen, reviews en klachten

Review formulier Quick Parking

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: Slowparking is een betere naam, 45 minuten moeten wachten,
ipv maximaal 20 minuten.
Onvriendelijk telefonsich te woord gestaan
Veel troep op de parkeerplaats.

2/5

2/5

1/5

3/5

1/5

Nee


2 weken

Beoordeling: Wij parkeren nooit meer bij Quick Parking. Haal Quick maar weg, want we hebben de heenweg 1 uur gewacht i.p.v. 20 minuten, waardoor we gehaast op Schiphol aan kwamen. De terugweg stonden zeker 300 mensen te wachten en reden er te weinig pendelbussen. Mensen drongen voor, waardoor we nog een bus hebben moeten wachten en uiteindelijk zijn we na 45 minuten opgehaald. De buschauffeur was zeer onvriendelijk. De persoon die de noodtelefoon opnam was wel vriendelijk, maar de conclusie is dat er veel te weinig pendelbussen rijden. Op basis van indicaties van vluchten moeten ze meer of minder pendelbussen inzetten (je moet als passagier namelijk verwachtte aankomsttijd invullen).

2/5

1/5

4/5

1/5

1/5

Nee


9 dagen

Beoordeling: Zeer slechte verbinding naar vliegveld. Te weinig pendelbussen. Hierdoor werd de tijd op Schiphol erg nip, terwijl we echt op tijd zijn vertrokken. Op terugweg van Schiphol naar parking hebben we een uur moeten wachten. Bussen overvol en voordringende mensen. Te weinig capaciteit!

1.8/5

1/5

3/5

1/5

1/5

Nee


10

Beoordeling: Veel te volle bussen, chauffeur rijdt onverantwoord. Vergeet mensen af te gooien, waardoor verwarring. …en dan het meest onverantwoorde, mensen laten uitstappen op de autoweg. Als je daarvan een melding maakt in het kantoor, is het antwoord van ook een onbeschofte werknemer, dat doen we wel vaker. Veiligheid en verantwoordelijkheid is ver te zoeken bij de chauffeurs.

2.5/5

1/5

3/5

4/5

1/5

Nee


17

Beoordeling: Heenweg; Op parking scannen we hoe laat de bus naar schiphol gaat, over 5 minuten en over 25 minuten. De chauffeur maakt echter geen aanstalten om in de bus te gaan zitten. Als we er naar vragen heeft hij behoefte aan pauze en hadden we maar eerder moeten komen als we onze vlucht missen…. drie kwartier na aankomst gaan we naar Schiphol, hoezo elke 20 minuten?
Terugweg; we stappen in maar komen niet op de plek waar onze auto staat. De chauffeur zegt dan moet je ook op de bus kijken naar de letters. Onze z stond er niet op. Ook stond dit niet op de info brief dat je daar op moest letten. Terug op schiphol komt er een bus zonder letters, zonder wat dan ook. Toch maar even vragen of deze toevallig naar z gaat. Ja. Ok. We stappen in en komen eindelijk bij auto aan.

Zeer slechte service.

2/5

1/5

2/5

3/5

1/5

Nee


4 dagen

Beoordeling: Hebben in Amsterdam een plek gereserveerd en kregen van de chauffeur te horen waar wij na terugkomst op moesten stappen. Precies de aanwijzinging geveolg en vroegen ook nog aan de chauffeur of hij naar de desbeteffende locatie reed waarop bevestigend werd geantwoord. Uiteindelijk kwamen we aan bij de verkeerde locatie en moesten wachten totdat er een bus terugging. Dit was midden in de nacht.. De chauffeur heeft toen hij de rit naar Schiphol ging maken ons afgezet bij de juiste locatie nadat wij aangaven dat hij ons verkeerd ingelicht heef. wij boeken hier nooit meer. Hebben onlangs gewoon weer op P3 gereserveerd voor een paar euro meer. hier zijn de parkeerplaatsen ook netjes en beter beveiligd en geen gedonder met onjuiste informatie !!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


10

Beoordeling: Zeer slecht geregeld. We hebben dinsdagavond na terugreis 50 minuten staan wachten tot de juiste bus kwam. Het is ook totaal onduidelijk welke bus je moet hebben in verband met verschillende locaties van de parkeerplaatsen. Ik boek nooit meer via quick parking!

2.3/5

1/5

3/5

3/5

1/5

Nee


6 dagen

Beoordeling: Terugreis ruim een uur staan wachten op Schiphol. De chauffeurs van de bussen naar andere locaties zeiden dat onze bus achter hen zat, wat niet het geval was. Dit is door 5 chauffeurs zo gemeld. Zeer slecht. NIET BIJ BOEKEN, zoek een ander maar betrouwbaar alternatief

2.3/5

1/5

3/5

3/5

1/5

Nee


3 dagen

Beoordeling: We hebben dit voor de eerste maar ook de laatste keer gedaan!
Eerst geraakten we niet op de parking met onze barcode,
Daarna nog 40min moeten wachten op de bus, de buschauffeur was zeer onvriendelijk en reed maar niet door terwijl de bus overvol zat!
We hebben door al deze vertraging onze vlucht gemist! Dus een nieuw ticket moeten aankopen, 2 dagen kwijt en een overnachting moeten boeken..
op mijn mail met de klacht reageren ze ook gewoonweg niet!

Zeer slechte service!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


7 dagen

Beoordeling: Het begon goed, eindigde dramatisch. Bij het inrijden moesten we snel doorrijden van de buschauffeur, het hek was namelijk open. Wij dachten prima. Eenmaal binnen hebben we bij de betaalautomaat de streepjescode gescand en netjes betaald. Lijkt mij dat je dan geregistreerd bent als gebruiker van de parkeerplaats. Toen we er na 10 dagen midden in de nacht weer uit wilden rijden, ging het hek niet open. Erg fijn met twee kinderen die hun bed in moeten. Blijkbaar kan je niet uitrijden wanneer je de code bij het hek hebt gescand. Dan ben je dus blijkbaar niet ingecheckt, al heb je op het parkeerterrein je code gescand en betaald. Mensen die er die nacht in wilden rijden kregen het hek ook niet open met hun streepjescode. Zij raakten in de stress, omdat ze hun vlucht dreigden te missen. Geen enkel noodnummer was bereikbaar, de buschauffeur geïrriteerd en onvriendelijk. Wat ik enigszins kan begrijpen wanneer iedereen problemen heeft met in en uitrijden. Nooit meer quick parking!!!

1.8/5

1/5

2/5

1/5

2/5

Nee


9

Load More

€23.95

2.5/5 (22 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

2/5
2.5/5
2.7/5
2/5
88.6% (22)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders, Alleen op reis
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Quick Parking prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

De prijs is berekend op shuttle parking.

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost €19,50 extra

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij Quick Parking?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om Quick Parking te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.
Nog niet gevonden wat je zocht?