Schiphol Parkfly

Voeg toe aan favorietenAdded to wishlistRemoved from wishlist 1
Vergelijken?
1.50 van de 5 gebaseerd op 2 klantratings
(2 klant-reviews )
8

39.50

Beschrijving

Parkeren bij Schiphol Parkfly

Als u na een lange vlucht het liefst niet direct naar huis wilt rijden of gewoon wilt uitrusten van een waanzinnige actieve vakantie?

Website: parkfly.nl

 

Dan kunt u het beste reserveren bij Schiphol Parkfly. Zij bieden u een veilige parkeerervaring en een goede service. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een vier sterren hotel om daar een nacht te overnachten. U kunt overnachten in het hotel voor slechts 109 euro per auto en hiervoor kunt u uw auto voor een week parkeren. Als u ervoor kiest om u auto te parkeren dan wordt deze op een beveiligd parkeerterrein neergezet. Dit terrein is alleen toegankelijk voor medewerkers van Schiphol Parkfly dus u hoeft zich geen zorgen te maken over u auto.

Service

Als u aankomt bij het terrein van Schiphol Parkfly dan zult u meteen merken dat u in de schijnwerper staat. U wordt geholpen met de bagage en wordt direct naar Schiphol gebracht met de pendel bus. U hoeft niet op andere passagiers te wachten, want ze rijden voor iedereen apart. U wordt bij de vertrekhal afgezet en wordt geholpen met het uitladen van de bagage. Het terrein van Schiphol Parkfly is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Betalingsmogelijkheden

Als u arriveert op het terrein en u auto afgeeft dan kunt u betalen middels de pin of cash. Als u online een reservering plaatst dan kunt u betalen met u creditcard of iDeal. Het enige nadeel dat u misschien kan ervaren aan de service van Schiphol Parkfly dat u de sleutels van u auto moet afstaan. Dit moet omdat, Schiphol Parkfly u auto kan verplaatsen zodat er andere auto’s bij kunnen. De sleutel van u auto wordt opgeslagen in een kluis. U auto kan ook overdekt geparkeerd worden hiervoor moet u eenmalig vier euro extra voor betalen.

Het terrein van Schiphol Parkfly is slechts op acht minuten van Schiphol gelegen. Dus u hoeft zich niet druk te maken over de reistijd naar Schiphol vanaf het parkeerterrein. Een unieke service die u alleen bij Schiphol Parkfly kunt krijgen is een kleine reparatie of APK keuring van u auto tegen een scherp tarief.

 

8
+ Positives:
 • Bewaakt parkeerterrein
 • Zeer scherpe actie tarieven!
 • Mogelijkheden tot parkeren + overnachten (ideaal voor nachtelijke vluchten)
- Negatives:
 • Overdekt parkeren toeslag
 • Sleutel verplicht afgeven

Extra informatie

Informatie parking: Schiphol Parkfly

Betaalwijze

, , ,

Parking opties

, ,

Tijd tot Schiphol

11+ minuten

Foutje gespot?

Foutje gespot?

Heb je een suggestie voor deze pagina, een foutje gespot of is de informatie van de parking gewijzigd?

Laat het ons weten zodat wij het kunnen aanpassen. Samen zorgen we ervoor dat de informatie up to date blijft.

Reviews, klachten, beoordelingen(2)

Klant ervaringen

Beoordeeld met 1.50 van 5 sterren
2 reviews
5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 1 50 %
1 star 1 50 %

2 reviews voor Schiphol Parkfly

 1. a_woerd@hotmail.com
  1 van de 5

  lang wachten bij terugkomst op schiphol Wij zijn zeer teleurgesteld in Parkfly, op de heenweg ging alles prima maar bij Schiphol hadden we gebeld toen we de bagage binnen hadden en werd verteld dat we over 20 minuten opgehaald zouden worden. Dit is uiteindelijk na 1 uur geworden. Dat zou geen probleem zijn als je binnen kon wachten en dit duidelijk gecommuniceerd wordt maar doordat s nachts de vertrekhal sluit sta je buiten in de kou. Het meest kwalijke hierbij is dat je niet wordt gebeld dat het later wordt maar dat je zelf moet bellen en dat dan wordt aangegeven dat er iemand onderweg is..

 2. hansvink@kpnplanet.nl
  2 van de 5

  Als je de auto terug krijgt met schade die tijdens het parkeren is ontstaan is de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Netjes alles noteren en veel beloven maar nooit iets doen. Wij nooit meer.

Deel je review met ons!

  
  Register New Account
  Reset Password
  Parkings vergelijken
  • Total (0)
  Compare