skip to Main Content

Belangrijke informatie TopParking Schiphol

 • Reistijd tot terminal Schiphol
 • Betaalwijze
 • Capaciteit
 • Soort parking
 • Extra opties

Parking informatie TopParking Schiphol  

Een redelijke nieuwe aanbieder voor parkeren bij Schiphol is TopParking.nl Deze parking biedt shuttle parking en valet parkeren aan en heeft een gunstige locatie. Je bent in een kleine 10 minuten bij de terminal van Schiphol!

Een mooi voordeel van parkeren bij Top Parking is dat een schade scan van je auto gemaakt wordt. Op deze manier ben je beschermd tegen verassingen achteraf!

Wat bieden ze aan?

TopParking biedt shuttle parkeren en valet parkeren aan.
Voor beide diensten kun je kiezen om de auto overdekt te parkeren. De kosten voor overdekt parkeren zijn €15 (eenmalig).

Behalve parkeren, is het ook mogelijk om bij hen extra opties af te nemen zoals carwash en elektrisch opladen van je auto.

Betaalwijze:

Ideal, Creditcard, Bitcoin en Bancontact

Ervaringen en reviews Top Parking Schiphol

Heb je geparkeerd bij Top Parking? Deel je review met andere aanbieders en help anderen zo de juiste keuze te maken!

Gerelateerde parkings

Topparking.nl Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Reviews en ervaringen

Beoordeling: Super geregeld! Kwam vertrouwd over dankzij vriendelijke medewerker. Allemaal snel geregeld ook. Geen minpunten!

4.3/5

5/5

4/5

5/5

4/5

Ja


7

Beoordeling: Top! Goed geregeld!

4.1/5

5/5

4/5

5/5

3/5

Ja


4

Beoordeling: Er was in onze auto gerookt. Ook leek er flink in gereden te zijn. Topparking ging vervolgens zeer slecht om met onze klachten. Niet aan beginnen dus!

2/5

1/5

1/5

4/5

1/5

Nee


8

Beoordeling: Slechte service. Lang moeten wachten, ruim 1 uur. Meerdere keren gebeld en iedere keer zou er na 10 minuten een busje ons komen ophalen. Als je 20 uur hebt gereisd, sta je hier niet op te wachten. Nooit meer.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


16 dagen

Beoordeling: Nooit meer gaan wij hier. We moesten de auto in een andere plaats parkeren. Er was niemand aanwezig ondanks dat we 30 minuten van te voren hadden gebeld. De shuttle kwam en deed het hek open. Hij was vol en hebben 45 minuten gewacht op de volgende bus. Tijdens het wachten stonden we op een verlaten terrein achter een hoog gesloten hek. Meerdere keren gebeld na volhouden werd de telefoon beantwoord!

1.6/5

2/5

1/5

1/5

1/5

Nee


7 dagen

Beoordeling: Wat een stress zowel heen als terug. beide auto’s zoek en niemand die wist waar ze waren. Parkeerplaatsen bij aflevering vol dus konden auto niet kwijt. Sleutels af moeten geven en bij terug komst auto’s dus zoek.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


4

Beoordeling: Bespaar jezelf een hoop stress en vertrouw niet op topparking. Vooraf gebeld of bij shuttle parking de sleutel niet ingeleverd hoefde te worden (gezien leasecontract dit niet toelaat), sleutel bleek idd met eigenaar mee te gaan. Zoals afgesproken 30 minuten van tevoren gebeld, een chauffeur zou bij aankomst aanwezig zijn. Bij aankomst in Uithoorn was nergens een aanduiding dat het om een terrein van topparking ging. Het adres betrof een afgesloten terrein waar niemand aanwezig was. Gebeld; locatie bleek vol (er waren meerdere vrije plekken te zien achter het hek). Er zou iemand komen die ons weg zou brengen en de auto’s elders zou parkeren. Aangegeven dat het leasecontract dit niet toelaat en dit niet de afspraak was. We werden verwezen naar een locatie in Nieuw Vennep (30 min rijden). Er werd ons verzekerd dat bij aanvang de shuttlebus klaar zou staan om ons direct naar het vliegveld te brengen. Ook in Nieuw Vennep bleek niemand aanwezig, na 10 min telefonisch contact gekregen, we zouden zo snel mogelijk teruggebeld worden. Na 15 min eindelijk opnieuw contact gekregen. Er zou over 10 minuten een chauffeur zijn. Inmiddels begon de tijd te dringen (15 min bellen in Uithoorn+30 min rijden+10+15+10 minuten = 1 uur en 20 minuten verder), ook het stresslevel steeg, wij hebben uiteindelijk gekozen voor een veel duurdere parkeerplaats om net op tijd op Schiphol te zijn. Zijn vervolgens ook niet meer gebeld dat de chauffeur aanwezig was, goede keuze geweest dus. Topparking weigert de veel duurdere parkeerkosten te vergoeden, via social deal wel de aankoopprijs van de voucher teruggekregen. Kortom: niet doen dus!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


Uiteindelijk helemaal niet

Beoordeling: Drie dagen voor de vlucht contact gezocht over wijziging aankomsttijd. Gemaild, gebeld….geen reactie. Als je belt krijg je een antwoordapparaat dat je moet inspreken. Na alle slechte reviews gelezen te hebben kiezen we voor annuleren en reserveren we bij een andere aanbieder

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


8 maar hebben we nu geannuleerd

Beoordeling: Slecht bereikbaar, lang wachten, 1 5 uur, tot de auto gebracht wordt. Nooit meer.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


9 dagen

Beoordeling: De poort van de parking was niet open, ondanks dat we 30 minuten op voorhand gebeld hebben. Er werd geen uitleg gegeven over waar en hoe we mochten parkeren. We stonden met ongeveer 25 man te wachten in de kou tot dat er 1 shuttle kwam???? Het lijkt me normaal dat er genoeg shuttles voorzien worden voor het aantal mensen aanwezig. Door deze slechte organisatie hebben wij onze vlucht gemist. Nooit meer opnieuw!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


8

Load More

Laat je review achter!

Ja Nee

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Beoordeling TopParking Schiphol

1.8/5 (12)
1.5/5 (12)
2.1/5 (12)
1.4/5 (12)
1.8/2 (12)

Google maps locatie TopParking Schiphol 

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders

Extra Toeslagen:

Overdekt parkeren kost 15 euro

Samenstelling prijzen

Prijzen op basis van shuttle parkeren. Valet parking prijzen zijn hoger.
Back To Top
×Close search
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om TopParking Schiphol te beoordelen!

 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij TopParking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om TopParking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.
Nog niet gevonden wat je zocht?