skip to Main Content

Belangrijke informatie TopParking Schiphol

 • Reistijd
 • Capaciteit
 • Betaalwijze
 • Soort parking
 • Sleutels
 • Extra opties
 • Mindervalide
 • Annuleren

Parking informatie TopParking Schiphol  

Een redelijke nieuwe aanbieder voor parkeren bij Schiphol is TopParking.nl Deze parking biedt shuttle parking en valet parkeren aan en heeft een gunstige locatie. Je bent in een kleine 10 minuten bij de terminal van Schiphol!

Een mooi voordeel van parkeren bij Top Parking is dat een schade scan van je auto gemaakt wordt. Op deze manier ben je beschermd tegen verassingen achteraf!

Wat bieden ze aan?

TopParking biedt shuttle parkeren en valet parkeren aan.
Voor beide diensten kun je kiezen om de auto overdekt te parkeren. De kosten voor overdekt parkeren zijn €15 (eenmalig).

Behalve parkeren, is het ook mogelijk om bij hen extra opties af te nemen zoals carwash en elektrisch opladen van je auto.

Betaalwijze:

Ideal, Creditcard, Bitcoin en Bancontact

Ervaringen en reviews Top Parking Schiphol

Heb je geparkeerd bij Top Parking? Deel je review met andere aanbieders en help anderen zo de juiste keuze te maken!

Topparking.nl Schiphol ervaringen, reviews en klachten

Review formulier TopParking Schiphol

Laat je review achter!

Ja Nee

Reviews en ervaringen

Beoordeling: Heel slecht, reserveren een maand voor vertrek, annuleren ze 1 dag voor vertrek! Omdat er geen plek meer zou zijn en mensen die niet reserveren eventueel dan terecht kunnen . Als je niet oplet zie je de annulereing niet eens, krijgt een mail met je reservering gegevens en in de bijlage zit de annulering! Heel schandalig, geen excuses alleen ,tja het is druk!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


Geen! Ze laten je gewoon staan, vrienden die gereserveerd en betaald hadden werden gewoon weggestuurd , wij kregen een annulering per mail

Beoordeling: Vandaag geland en meteen gebeld om 14.15 uur. Veel telefoontjes en smoosjes later om 17.30 uur hebben wij ons auto terug. Nooit meer.

1.8/5

1/5

1/5

3/5

1/5

Nee


3 weken

Beoordeling: We had terrible experience exactly same as the others! DO NOT USE Topparking! Be aware, they might change the name and still continue their business. Please use the reliable parking service.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


7 dagen

Beoordeling: Duurt meer dan een uur terwijl ze 10 min beloven keer op keer… Steeds bellen maar steeds smoesjes

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


2 dgn

Beoordeling: Waardeloos, NIET DOEN. Duurt lang voor ze de auto terugbrengen. Bovendien beschadigd! Geven geen gehoord op herhaalde verzoeken om de schade netjes af te handelen. Kortom: slechte service en hoge kosten.

2/5

2/5

1/5

2/5

2/5

Nee


2 weken.

Beoordeling: Niet aan beginnen. Van aankomst bij parking tot aankomst op Schiphol heeft bijna 2 uur geduurd. Topparking is niet georganiseerd waardoor alle zaken (poort openen, parkeren,administratie, vervoer, bellen) door de chauffeur geregeld moet worden.
Eindconclusie: medewerkers/bedrijf incompent om goede service te verlenen. Men wil wel maar talent ontbreekt. Gelukkig vlucht nog net gehaald maar dit was meer geluk dan wijsheid (volgens luchtvaartmaatschappij hadden we geluk).
Kies je voor Topparking reserveer voor jezelf enkele uren extra anders heb je een reële kans op veel stress en zelfs dat je vakantie in het water valt

1.6/5

2/5

1/5

1/5

1/5

Nee


2 weken

Beoordeling: Vreselijke ervaring met Topparking. Parkeerplaats eerst afgesloten,daarna was er geen plek en zouden we naar een andere plaats moeten en zo onze vlucht missen. Bij terugkomst mkesten we heel kang wachten op onze auto’s dieook niet kwamen. Waren elders geprakeerd maar niemand wist waar. Op 3 plekken in Noord Holland wezen kijken voor we beide auto’s terug hadden. NOOIT meer! Gemopper op schiphol en bij de parkeerplaatsen js echt niet normaal.

1.1/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Ja


4

Beoordeling: Een half uur van tevoren gebeld. We kregen te horen dat Nieuw-Vennep vol was en moesten naar Uithoorn. Daar aangekomen was er niemand. Weer gebeld en binnen 15 minuten kwam er een busje zodat we het terrein op konden. Maar geloof me: alles wat op de website staat is NIET waar. Het is niet overdekt, géén invalideplek en ze doen ook niet aan een schade scan. Uiteindelijk was er geen plek. We zijn dus maar door gereden naar Sciphol. Duur geparkeerd maar wel een veilig gevoel. Topparking is een malafide onderneming.

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


NIET!!

Beoordeling: Wat een stress zowel heen als terug. beide auto’s zoek en niemand die wist waar ze waren. Parkeerplaatsen bij aflevering vol dus konden auto niet kwijt. Sleutels af moeten geven en bij terug komst auto’s dus zoek.

1.6/5

1/5

1/5

2/5

1/5

Nee


4

Beoordeling: Bespaar jezelf een hoop stress en vertrouw niet op topparking. Vooraf gebeld of bij shuttle parking de sleutel niet ingeleverd hoefde te worden (gezien leasecontract dit niet toelaat), sleutel bleek idd met eigenaar mee te gaan. Zoals afgesproken 30 minuten van tevoren gebeld, een chauffeur zou bij aankomst aanwezig zijn. Bij aankomst in Uithoorn was nergens een aanduiding dat het om een terrein van topparking ging. Het adres betrof een afgesloten terrein waar niemand aanwezig was. Gebeld; locatie bleek vol (er waren meerdere vrije plekken te zien achter het hek). Er zou iemand komen die ons weg zou brengen en de auto’s elders zou parkeren. Aangegeven dat het leasecontract dit niet toelaat en dit niet de afspraak was. We werden verwezen naar een locatie in Nieuw Vennep (30 min rijden). Er werd ons verzekerd dat bij aanvang de shuttlebus klaar zou staan om ons direct naar het vliegveld te brengen. Ook in Nieuw Vennep bleek niemand aanwezig, na 10 min telefonisch contact gekregen, we zouden zo snel mogelijk teruggebeld worden. Na 15 min eindelijk opnieuw contact gekregen. Er zou over 10 minuten een chauffeur zijn. Inmiddels begon de tijd te dringen (15 min bellen in Uithoorn+30 min rijden+10+15+10 minuten = 1 uur en 20 minuten verder), ook het stresslevel steeg, wij hebben uiteindelijk gekozen voor een veel duurdere parkeerplaats om net op tijd op Schiphol te zijn. Zijn vervolgens ook niet meer gebeld dat de chauffeur aanwezig was, goede keuze geweest dus. Topparking weigert de veel duurdere parkeerkosten te vergoeden, via social deal wel de aankoopprijs van de voucher teruggekregen. Kortom: niet doen dus!

1.4/5

1/5

1/5

1/5

1/5

Nee


Uiteindelijk helemaal niet

Load More

€50

1.8/5 (18 reviews)
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Beoordelingen

1.6/5
1.3/5
1.9/5
1.3/5
91.7% (18)

Lees hier alle reviews

Kortings nieuwsbrief (ontvang kortingscodes zodra ze vrij komen)

Goede keus voor

Gezinnen met kinderen, Zakenreizigers, Budgetparkeerders
€25 Bol.com cadeaukaart winnen?

Topparking.nl Schiphol prijzen, tarieven en kosten

Samenstelling prijzen

Prijzen op basis van shuttle parkeren. Valet parking prijzen zijn hoger.

Extra Toeslagen: Overdekt parkeren kost 15 euro

Gerelateerde parkings

Back To Top
×Close search
Zoeken

Laat je email adres achter om een herinnering te ontvangen om TopParking Schiphol te beoordelen!

 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.

Foutje gespot? Laat het mij weten!

Ik doe mijn best alle informatie op deze site zo actueel mogelijk te houden. Het kan weleens voorkomen dat iets niet meer klopt. Vul onderstaand formulier en en ik pas het zo snel mogelijk aan! Thanks :)

Wil je parkeren bij TopParking Schiphol?

Vul je email adres in om een review herinnering te ontvangen om TopParking Schiphol te beoordelen!

Maak kans op een bol.com Cadeaukaart twv €25
 • Maak kans op een bol.com cadeaukaart twv €25
 • Deel je ervaringen binnen 1 minuut met andere reizigers
 • Help mee om de parkings eerlijk te vergelijken!
 • Ik gebruik je email adres alleen voor deze eenmalige mailing en wis je gegevens erna.
Nog niet gevonden wat je zocht?