Veel gestelde vragen

Antwoorden op de meeste gestelde vragen mbt parkeren Schiphol.

Parkeren

Wat is valet parking?

Kenmerken van valet parkeren zijn gemak, eenvoud, luxe en comfort. Deze manier van parkeren is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Het is populair bij zaken mensen (weinig tijd) en gezinnen met kinderen (comfort).

In het verleden was valet parkeren nogal prijzig, tegenwoordig zijn de prijzen van valet parking aanbieders vergelijkbaar met shuttle parkeren.

De grootste voordelen van valet parking zijn dat er minimale wachttijden zijn doordat u doorrijdt tot de vertrekhal, geen gesjouw met zware koffers en het zoeken naar een parkeerplaats behoort tot het verleden.

In de loop der jaren zijn bepaalde aanbieders zich gaan specialiseren in valet parkeren, aanbieders welke wij adviseren zijn:

Hoe weet ik van te voren of een parking nog ruimte heeft?

Helaas kunnen we dat van te voren niet aangeven. We raden u aan om op de site van de betreffende parking een reservering te plaatsen en het reserveer proces te doorlopen. Men zal aangeven of er nog genoeg ruimte is. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u terug gaan naar onze website om een nieuwe parking uit te zoeken.

Is het afgeven van mijn autosleutels verplicht?

Nee, dat is niet verplicht. Op onze vergelijk pagina kunt u aangeven of u de autosleutels wil afgeven. Let op: sommige parkeeraanbieders brengen kosten in rekening wanneer u de sleutel van uw auto niet wenst af te geven.

Vergelijken

De prijs op jullie site wijkt af van de parkeeraanbieder

Wij controleren regelmatig of de gepubliceerde prijzen overeen komen met de prijzen die op de websites staan van de parkeeraanbieders. Het kan voorkomen dat er een prijsverschil is ontstaan omdat de parkeeraanbieder zijn prijzen heeft verhoogd of verlaagd.

Heeft u een afwijkende prijs ontdekt? Wij horen het graag!

Kan ik via jullie website een parkeerplek reserveren?

Helaas is het niet mogelijk om direct op onze website te reserveren, wij zijn uitsluitend een vergelijkingswebsite. Op de pagina van de aanbieder vindt u diverse knoppen en links naar de reserveer pagina van de parkeeraanbieder, deze kunt u aanklikken om een reservering te maken.

Kan ik op jullie website alle aanbieders vergelijken?

Op onze website staan alleen betrouwbare aanbieders, het kan dus voorkomen dat een bedrijf van onze website verwijderd is omdat er veel negatieve over zijn geschreven. Het gaat immers om uw auto, dat is een kostbaar bezit. U heeft er geen baat bij om onbetrouwbare aanbieders te vergelijken.

Contact formulier

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje via het onderstaande formulier.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Register New Account
Reset Password
Parkings vergelijken
  • Total (0)
Compare